Στην Ουγγαρία το πρώτο «τεστ» του Θαν. Τζήλου

* ΔΙΗΥΘΥΝΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ CONFERENCE LEAGUE

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2021 20:15

Την πρώτη του διεθνή αποστολή για τη νέα περίοδο ολοκλήρωσε με επιτυχία ο Θανάσης Τζήλος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης διηύθυνε επί ουγγρικού εδάφους τον επαναληπτικό αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του Conference League ανάμεσα στην Ακαδημία Πούσκας και τη φινλανδική Ίντερ Τούρκου.

Η ομάδα που φέρει τιμητικά το όνομα του «καλπάζοντος συνταγματάρχη» Φέρεντς Πούσκας, έχοντας αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στον πρώτο αγώνα, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο με τη νίκη της με 2-0, που επιτεύχθηκε χάρη στο αυτογκόλ του Annan (4’) και το γκολ του Van Nieff (87’).
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο αγώνας διεξήχθη στο 4.000 θέσεων στάδιο «Pancho Arena» της κωμόπολης Felscut που βρίσκεται στα περίχωρα της Βουδαπέστης και δεν ξεπερνά σε πληθυσμό τους 2.000 κατοίκους!
Η πολύπλευρη ραγδαία ανάπτυξή της, όμως, δεν είναι άσχετη με το ότι εκεί μεγάλωσε ο πανίσχυρος σήμερα Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτωρ Ορμπάν.
Συνεργάτες του Λαρισαίου διεθνούς διαιτητή ήταν οι Βασίλης Νικολακάκης - Κώστας Νικολαΐδης ως βοηθοί και ο Βολιώτης Μάνος Σκουλάς σε ρόλο τέταρτου, ενώ την απόδοση της ελληνικής τετράδας κατέγραψε ο Ελβετός παρατηρητής Andreas Schluchter.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass