Στόχος η άνοδος στη Super League 1

Ο ΖΗΣΗΣ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΑΕΛ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΤΟΣ - ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ: ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ - ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2021 21:01

«Oλη τη χρονιά πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο που είναι η άνοδος στη Super League 1». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του διοικητικού της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήση Ντελόπουλου, μιλώντας χθες στην «πρώτη» της νέας αγωνιστικής σεζόν της ΑΕΛ, σε τεχνική ηγεσία και παίκτες, εκ μέρους του μεγαλομετόχου και της Διοίκησης της ομάδας (πληροφορίες αναφέρουν ότι για αυστηρά προσωπικούς λόγους έχει παραιτηθεί ο πρόεδρος Γρηγόρης Πρεζαράκος).


Ο κ. Ντελόπουλος καλωσόρισε τους καινούργιους παίκτες και τους ζήτησε να γίνουν όλοι μια οικογένεια, μια ομάδα δυνατή και ενωμένη κυρίως στα δύσκολα γιατί πάντα θα υπάρχουν και δύσκολα σε ένα πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αγωνιστικός διευθυντής Τάκης Παραφέστας που ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς και με απόλυτη πειθαρχία στις οδηγίες του προπονητή.
Το καλωσόρισμα των νέων ποδοσφαιριστών εκ μέρους των παικτών ανέλαβαν δύο περσινοί αρχηγοί, ο Δημήτρης Πινακάς, που ήταν αρκετά ορεξάτος στην προπόνηση, και ο Μανώλης Μπέρτος.
Όμως τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα στον νέο τεχνικό, τον Κώστα Φραντζέσκο, που αποδεικνύεται λακωνικός και άνθρωπος της δουλειάς, αφού χθες απέφυγε να μιλήσει στα ΜΜΕ και να φωτογραφηθεί… δίνοντας το στίγμα του χαρακτήρα του.
Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας στους παίκτες του είπε ότι δεν πρόκειται να τους χαριστεί τίποτα και πως ό,τι κερδίσουν θα το κερδίσουν μέσα από σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια. Ζήτησε απ’ όλους να βάλουν το ομαδικό συμφέρον πάνω από το ατομικό, γιατί αν η ομάδα δεν πάει καλά δεν πηγαίνει και κανένας.
Είπε ότι τους πιστεύει γιατί είναι όλοι καλοί παίκτες και έχουν δυνατότητες, ενώ ζήτησε να υπάρχει πειθαρχία ώστε να γίνει η ΑΕΛ ένα πολύ καλό σύνολο.
Εκτός από τις γνωστές απουσίες των Χουσίνο, Ακούνια, Κολομπίνο (πήραν άδεια μέχρι 16 Ιουλίου) δεν ήταν στην προπόνηση και ο Γιακιμόφσκι που πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους και αναμένεται να έρθει στη Λάρισα τη Δευτέρα.
Επίσης, στο προπονητικό πρόγραμμα δεν πήρε μέρος ο Γιάκος που έκανε εμβόλιο και αισθανόταν αδυναμία.

 

ΣΤΗΝ ΠΑΚΣΙ Ο ΝΑΓΚΙ
Στην Ουγγρική Πακσί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ούγγρος τερματοφύλακας της ΑΕΛ Ναγκί σύμφωνα με ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ που ανέφερε τα εξής: «Με την καταβολή στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ του ποσού που συμφωνήθηκε με την Ουγγρική ομάδα PAKSI FC, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Nagy Gergely στην Ουγγρική ομάδα. Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΛ κράτησε το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση νέας του μεταγραφής. Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ ευχόμαστε στον υπέροχο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Gergely Nagy ό,τι καλύτερο στην προσωπική και ποδοσφαιρική του ζωή, να ξεπεράσει όλα τα οικογενειακά του προβλήματα και εις το επανιδείν».

 

ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε τους παίκτες που μέχρι σήμερα είναι στη διάθεση του Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του.
Για το έμψυχο δυναμικό της η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τις τελευταίες μεταγραφές θα έχει στο ρόστερ της μόνο 6 αλλοδαπούς - ξένους ποδοσφαιριστές και 28 Έλληνες, ποσοστό 82,5%, εκ των οποίων 13 Λαρισαίοι, ποσοστό 38%. Ποσοστό που μετά την υπόθεση Μπόσμαν είναι πρωτοφανές για ελληνική επαγγελματική ομάδα επιπέδου ΑΕΛ.
Τερματοφύλακες
Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος (31 ετών)
Σουλούκος Στέφανος (20 ετών)
Αντωνόπουλος Λάμπρος (16 ετών)Στόπερ
Jusino Adrian (29 ετών)
Maksymenko Maksim (31 ετών)
Θεολόγου Παντελής (30 ετών)
Παπαγεωργίου Αθανάσιος (34 ετών)
Γκοτζαμανίδης Νικόλαος (20 ετών)
Αγγελούλης Λάμπρος (19 ετών)Δεξιά μπακ
Μπέρτος Εμμανουήλ (32 ετών)
Γρηγορόπουλος Ορέστης (21 ετών)
(Παπαγεωργίου Αθ.- 34 ετών)Αριστερά μπακ
Jakimovski Nikola (31 ετών)
Μαϊδανός Γεώργιος (23 ετών)Αμυντικοί μέσοι
Ηλιάδης Θεοχάρης (24 ετών)
Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος (25 ετών)
Πατράλης Εμμανουήλ (24 ετών)Επιθετικοί μέσοι
Colombino Adrian (27 ετών)
Νικολιάς Αλέξανδρος (26 ετών)
Γιάκος Ευριπίδης (30 ετών)
Χαλάτσης Αλέξανδρος (21 ετών)
Δάκτυλας Γεώργιος (19 ετών)
Κοτσιανούλης Απόστολος (20 ετών)
Μιλτιάδης Δημήτριος (19 ετών)
Στοΐνοβιτς Αθανάσιος (18 ετών)
Ζησούλης Κυριάκος (16 ετών)Εξτρέμ
Συμελίδης Παναγιώτης (28 ετών)
Γλυνός Σπυρίδων (23 ετών)
Graur Dinu (26 ετών)
Μαυριάς Δημήτριος (24 ετών)Σέντερ φορ
Acuna Mathias (28 ετών)
Πινακάς Δημήτριος (19 ετών)
Κούστα Κριστιάν (23 ετών)
Τσουμάνης Μιχαήλ (18 ετών)
Ζαχαράκης Γεώργιος (20 ετών)

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass