«Πρώτη» με Δημήτρη Πινακά η ΑΕΛ!

*Σήμερα η πώληση Ναγκί *Δύο νέες μεταγραφές *Στις 16 Ιουλίου έρχονται Ακούνια-Χουσίνο-Κολομπίνο

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2021 19:00

«Πρώτη» συγκέντρωση σήμερα στις 19.30 στο προπονητήριο των Δένδρων για την ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Super League 2 και το πρόσωπο που θα ξεχωρίσει θα είναι ο ...Δημήτρης Πινακάς, καθώς μπορεί να ανακοινώθηκε ότι πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά μάλλον αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια διευκρινίστηκε ότι δεν θέλησε να πουλήσει τελικά τον παίκτη για να έχει δυνατή την ομάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία.


Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι έπαιξε ρόλο και η απόφαση του Λαρισαίου ποδοσφαιριστή που δεν ήθελε να δοθεί δανεικός ή να αγωνίζεται στην ομάδα Β του Ολυμπιακού που θα παίξει στην ίδια κατηγορία με την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Ο 20χρονος παίκτης θα ενίσχυσει την ΑΕΛ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Αν και ο Πινακάς θα δώσει το «παρών», άλλοι παίκτες δεν θα βρίσκονται στη σημερινή συγκέντρωση. Οι δύο Ουρουγουανοί, Ακούνια και Κολομπίνο, θα βρίσκονται στη Λάρισα στις 16 Ιουλίου, όπως και ο Χουσίνο αφού πήρε παράταση στην άδειά του για να ξεκουραστεί λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Βολιβίας στο Κόπα Αμέρικα.
Επίσης παρόντες δεν θα είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς που κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και ο Ούγγρος τερματοφύλακας Ναγκί που σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σε Ουγγρική ομάδα, δικαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Ε» προ μίας εβδομάδας περίπου.
Για τις δύο περιπτώσεις η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο Νικολιάς είναι υποχρεωμένος να γυρίσει στην ΑΕΛ, αφού είναι δανεικός για δύο χρόνια και η μόνη περίπτωση να μη γύριζε θα ήταν να υπολογίζεται από τον Μαρτίνς στη βασική ομάδα του Ολυμπιακού, γεγονός που πλέον δεν έχει καμία πιθανότητα.
Όσον αφορά τους ξένους ποδοσφαιριστές μας, εκτός του Ναγκί που η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο με την καταβολή των χρημάτων για την πώληση του 50% των δικαιωμάτων του, κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει φέρει πρόταση για πώληση και έτσι αναμένονται όλοι την επόμενη εβδομάδα στη Λάρισα για να συμμετάσχουν και αυτοί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.
Ήδη στη Λάρισα βρίσκονται οι Μαξιμένκο και Γκράουρ και αναμένονται και οι υπόλοιποι».
Στη σημερινή πρώτη προπόνηση δεν θα συμμετέχει και ο Παντελής Θεολόγου που είναι τραυματίας από την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Από τους υπόλοιπους αναμένεται όλοι να δώσουν το «παρών» και ανάμεσά τους κι ο Νίκολα Γιακιμόφσκι.
Για τον Χουσίνο και τον Γιακιμόφσκι που υπήρχαν δημοσιεύματα ότι θέλουν μεταγραφή, από την ΠΑΕ ΑΕΛ υποστήριξαν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο αν έφερναν οικονομική προσφορά που θα ικανοποιούσε τη λαρισινή ομάδα, γιατί διαφορετικά θα παραμείνουν στους «βυσσινί».
Στις 26 Ιουλίου που θα αναχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΛ για το Καρπενήσι θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν τη φετινή ομάδα.

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Σύντομα η ΠΑΕ ΑΕΛ αναμένεται να ανακοινώσει δύο ακόμα μεταγραφές ξένων παικτών ηλικίας 24 χρονών με σκοπό να ενισχυθεί και για τους οποίους οι υπεύθυνοι της λαρισινής ομάδας υποστηρίζουν ότι θα δώσουν εξαιρετική ποιότητα.
Πληροφορίες της «Ε.τ.Δ.» που δεν επιβεβαιώθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρουν ότι ο ένας προέρχεται από τη Νότια Αμερική.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass