Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου «Τρίτων» ακολουθώντας το πρόγραμμα των αγώνων και των δύο ημερών που περιλάμβανε αγώνες στις κατηγορίες Δυάδες Ανδρών, Δυάδες Μικτές και Τετράδες Ανδρών, ενώ δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Η τελετή λήξης έκλεισε με τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές και τις αθλήτριες, βάσει αγωνιστικής βαθμολογίας ομαδικής κατάταξης, για τις παρακάτω κατηγορίες:
Δυάδες Ανδρών
1η θέση: Αλεξανδρόπουλος - Μπαριάμης
2η θέση: Κωστόπουλος - Μαρκολέφας
3η θέση: Παλαδινός - Γιαννόπουλος
Μικτές Δυάδες
1η θέση: Μαρκολέφας - Πέτκοβα
2η θέση: Κωστόπουλος - Πέτκοβα
3η θέση: Σπηλιωτόπουλος - Κυριακοπούλου
Τετράδες Ανδρών
1η θέση: Μαραγκός -Αυγουστίνος - Μυλωνάς- Μιχαλόπουλος
2η θέση: Μπαριάμης - Αλεξανδρόπουλος - Πλατανίτης - Αρβανίτης
3η θέση: Μιχαλόπουλος - Καραβίας - Μυλωνάς - Μαραγκός
2η Θέση στις Δυάδες Ανδρών
1η Θέση και 2η Θέση Μικτές Δυάδες
*Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Κατσιούλας Ευάγγελος μαζί με το Δ.Σ. του Σωματείου εξέφρασαν την ικανοποίηση για την παρουσία των παραπάνω αθλητών, καθώς και αθλητριών του «Pasarrela Club», κ. Stela Sasheva Petkova και Δήμητρα Αντωνοπούλου, που αγωνίστηκαν στην κατηγορία των Μικτών Δυάδων. Επίσης και στους διακριθέντες, απένειμαν τα εύσημα. Σημειώνεται πως εντυπωσιακές ήταν οι αναμετρήσεις στη λευκή άμμο του Kalamata Beach Volley, των αθλητών και αθλητριών της ξυλορακέτας από κάθε γωνιά της Ελλάδας.