Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2021 20:00

Χοροεσπερίδα διοργανώνει ο Σμόλικας Φαλάνης

Πιστός στο ραντεβού του ο Σμόλικας Φαλάνης διοργανώνει αύριο Παρασκευή στο πάρκο Βλαχομαχαλά στη Φαλάνη την καθιερωμένη χοροεσπερίδα (είσοδος 5 ευρώ) με παραδοσιακή μουσική που θα επιμεληθούν ο Δημήτρης Παράσχος με την ορχήστρα του και ο Φώτης Τράσιας στο τραγούδι.


Εν τω μεταξύ η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε μία επιστροφή και μία ανανέωση σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Μάτου «θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Ανδρέας Χατζηλιόντας και Δημήτρης Παπαγεωργίου. Πρόκειται για την επιστροφή του Ανδρέα Χατζηλιόντα, καθώς αγωνίστηκε για λίγο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και την ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Παπαγεωργίου για ακόμα μία ποδοσφαιρική σεζόν».

 

Ανανέωσε το προπονητικό δίδυμο στην Α.Ε. Μάνδρας

Οι Γιάννης Παπαναστασίου (φωτ.) και Γιάννης Δεσπόπουλος θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική σεζόν στον πάγκο της Α.Ε. Μάνδρας, ενώ η πρώτη συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 16 Αυγούστου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η Α.Ε Μάνδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το προπονητικό τιμ για τη νέα σεζόν 2021-2022, που αποτελείται από τους Παπαναστασίου Ιωάννη και Δεσπόπουλο Ιωάννη, τους οποίους εύχεται καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και πολλές επιτυχίες. Η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας συντέλεσαν στη συμφωνία αυτή. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας και με λίγες στοχευμένες προσθήκες να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ραντεβού καθορίστηκε για τη Δευτέρα 16/8/2021 στο γήπεδο Μάνδρας και ώρα 18:00. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη».

 

Η Νέφτσι Μπακού πιθανότερη αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στον Β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.
Το συγκρότημα του Αμίρ Αμπάσοβ νίκησε στην Τιφλίδα με 2-1 την Ντιναμό, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον Α΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και την επόμενη εβδομάδα θα έχει την ευκαιρία στο «σπίτι» της να «σφραγίσει» το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, όπου περιμένουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανέτρεψε απόφαση ΕΠΣ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τα τέσσερα σωματεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που είχαν προσφύγει κατά της απόφασης της Ένωσής τους να αποκλείσει τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση του Ιουλίου, η οποία δεν είναι εκλογική.
Πριν απ’ αυτό η ΕΠΣ Δωδεκανήσου είχε ρωτήσει τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η απάντηση που πήρε ήταν ότι από τα 71 σωματεία της Ένωσης μόνο τα 17 έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. επειδή είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ τα υπόλοιπα όχι.
Τα σωματεία προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ενώ πρόσθετη παρέμβαση υπέρ τους είχε κάνει και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Δικάζει με απόν το καθ’ ού σωματείο με την επωνυμία ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που εδρεύει στη Ρόδο, την από 22.06.2021 και με αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 13872/24.06.2021 προσφυγή-αίτηση των σωματείων με τις επωνυμίες 1) Κλεόβουλος Λίνδου, 2) Όμιλος Φιλάθλων Ιστρίου, 3) Δόξα Ψίνθου, και 4) ΑΣ Τήλου.
Δέχεται την προσφυγή-αίτηση. Ακυρώνει την υπ’ αριθμ. 33/18.06.2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του καθού δευτεροβάθμιου σωματείου με την επωνυμία ΕΠΣ Δωδεκανήσου».

 

Τόκιο 2020: Εξετάζεται η πλήρης απαγόρευση θεατών

Η Ιαπωνία εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης όλων των θεατών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς οι αρχές αναμένεται να κηρύξουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το Τόκιο, 16 ημέρες πριν από την έναρξη των Αγώνων. Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, είπε ότι η κυβέρνησή του θα αποφασίσει σήμερα νέα μέτρα για να σταματήσει την εξάπλωση του κορονοϊού. Όπως τόνισε, τα μέτρα αυτά αναμένεται να καθορίσουν εάν οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τους Αγώνες.
Οι εμπειρογνώμονες Υγείας επανέλαβαν πρόσφατα ότι το να μην υπάρχουν θεατές στους Ολυμπιακούς θα ήταν η λιγότερο ριψοκίνδυνη επιλογή, εν μέσω ευρείας ανησυχίας του κοινού σχετικά με τον κίνδυνο οι Αγώνες να τροφοδοτήσουν νέα «κύματα» κρουσμάτων.
Οι διοργανωτές έχουν ήδη απαγορεύσει την άφιξη θεατών από το εξωτερικό και έχουν θέσει όριο στους εγχώριους θεατές στο 50% της χωρητικότητας, έως 10.000 άτομα.
Το Τόκιο ανακοίνωσε 920 νέα κρούσματα χθες, τα περισσότερα από τις 13 Μαΐου, με μόνο το ένα τέταρτο του πληθυσμού να έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

 

Οι Σανς έκαναν το πρώτο βήμα για τον τίτλο

Ο «GIANNIS» ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκαναν οι Σανς, που στηριζόμενοι στη μεγαλειώδη εμφάνιση του Κρις Πολ, πήραν τη νίκη απέναντι στους Μπακς με 118-105 στο Game 1 που διεξήχθη στην US Airways Center του Φοίνιξ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέτρεψε τα προγνωστικά και αγωνίστηκε για 35 λεπτά, αλλά οι τρεις επιπλέον ημέρες ξεκούρασης που είχαν οι γηπεδούχοι, σε συνδυασμό με τις ιαχές των 17 χιλιάδων φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο, έκαναν τη διαφορά για τους «ήλιους». Επόμενος αγώνας τα ξημερώματα της Παρασκευής (04:00), ξανά στο Φοίνιξ.
Ο «Giannis» επέστρεψε στην πεντάδα των Μπακς και ήταν πολύ καλός δεδομένων των συνθηκών, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 20 πόντους (5/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/12 βολές), 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Κρις Μίντλετον με 29 πόντους (7/14 δίποντα, 5/12 τρίποντα), ενώ έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες προσπάθειες στην ιστορία των τελικών τα τελευταία 20 χρόνια που δεν εκτέλεσε βολή!
Όσον αφορά στους νικητές, ο Κρις Πολ ήταν εξαιρετικός και στον παρθενικό του αγώνα σε τελικούς του πρωταθλήματος είχε 32 πόντους (8/12 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 4/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής. Τρομερή εμφάνιση έκανε ο Ντι’Αντρε Εϊτον με 22 πόντους (8/10 δίποντα, 6/6 βολές) και 19 ριμπάουντ και έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία, μετά τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ το 1971, που σημειώνει τουλάχιστον 20 πόντους και 15 ριμπάουντ, σουτάροντας με ποσοστό 80% στο ντεμπούτο του σε τελικούς του πρωταθλήματος.

 

Οι ελληνικές ομάδες στο Basketball Champions League

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League 2021-22, με τις ελληνικές ομάδες να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.
Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε στον 4ο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει τις Φάλκο (Ουγγαρία), Ρίγα (Λετονία) και μία ομάδα από τον 2o προκριματικό γύρο.
Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον 5ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Νίμπουρκ (Τσεχία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) και Ιγκοκέα (Βοσνία), ενώ το Λαύριο στον 3ο με αντιπάλους τις Νίζνι (Ρωσία), Ντιζόν (Γαλλία) και τη Μάλαγα (Ισπανία) του Φώτη Κατσικάρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass