Διαπραγματεύσεις για πώληση του Ναγκί…

*Η ΑΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ *ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ; *ΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΣΙΝΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ *Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2021 21:09

Του Σωτ. Κέλλα

Η απόκτηση του Λαρισαίου Κώστα Θεοδωρόπουλου από την ΑΕΛ έκρυβε μια άλλη εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για την παραχώρηση του τερματοφύλακα Γκέργκελι Ναγκί σε ομάδα της χώρας του.
Η φετινή πολύ καλή χρονιά του Ναγκί δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της χώρας του, αφού ομάδα της Ουγγαρίας έχει κάνει πρόταση στην ΑΕΛ για να τον αποκτήσει και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που δίνεται στην ΑΕΛ (ο παίκτης έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο) είναι περίπου 150.000 ευρώ.
Πάντως υπάρχει και μια ακόμα σημαντική αγωνιστική εξέλιξη. Η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και μάλιστα κινείται στην ελληνική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκολα Γιακιμόφσκι μάλλον δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδήλωσε την επιθυμία να παίξει σε ομάδα της Ιταλίας.
Πάντως αναμένεται να έρθει στη Λάρισα ενόψει των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων. Και μιας και αναφερόμαστε σε αφίξεις ποδοσφαιριστών, να επισημάνουμε τη συνέπεια του Μαξιμένκο και του Γκράουρ που ήδη βρίσκονται στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ
Οι μόνοι που δεν θα είναι δικαιολογημένα αύριο στη Λάρισα για το ξεκίνημα των ιατρικών εξετάσεων θα είναι ο Ακούνια, που δεν έχει κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, και ο Χουσίνο που τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις πριν λίγες μέρες στο Κόπα Αμέρικα και πήρε άδεια να ξεκουραστεί.
Για τον δεύτερο αναφέρουν οι συμπατριώτες του πως η The Strongest τον έχει στο στόχαστρό της και, μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Χουσίνο Φαμπίαν Μεντόζα μίλησε σχετικά στην ιστοσελίδα «paginasiete.bo». Όπως είπε: «Έχει συμβόλαιο, οπότε δεν μπορώ να δώσω επιπλέον πληροφορίες. Θα ήταν σημαντικό για τον ίδιο να συνεχίσει την καριέρα του στην πρώτη κατηγορία, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με την ΑΕΛ. Δεν έχουμε διαπραγματευτεί με κανέναν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν συζητήσουμε με την ομάδα του». Όπως γίνεται κατανοητό, για να αποχωρήσει ο Χουσίνο από τη θεσσαλική ομάδα, θα πρέπει αυτή να ικανοποιηθεί οικονομικά.
«ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ»
Η επιστροφή του Λαρισαίου τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλου στην ΑΕΛ έγινε με εισήγηση του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου και ο παίκτης είναι πολύ ευχαριστημένος για την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα, του δίνεται η ευκαιρία να ζήσει τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίου του (σε συνδυασμό με το μεγάλωμα του δύο μηνών κοριτσάκι του) στην πατρίδα του.
Ο 31χρονος Λαρισαίος τερματοφύλακας σε χθεσινές του δηλώσεις στην «Ε» για την επιστροφή του δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της πόλης μου γιατί είναι η ομάδα που μεγάλωσα βλέποντάς την από μικρός και απέκτησα ποδοσφαιρικές παραστάσεις.
Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τον φετινό στόχο μας και να επιστρέψουμε όλοι μαζί εκεί που παραδοσιακά ανήκει η μεγάλη ΑΕΛ, δηλαδή στη Super League 1.
Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη Λάρισας αγωνίστηκε στην ΑΕΛ δύο ακόμα αγωνιστικές περιόδους το 2016-17 και το 2017-18 με επιτυχία.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των μέχρι τώρα φιλικών αγώνων της ΑΕΛ. Αναλυτικά:
28 Ιουλίου ΑΕΛ-Εθνικό Άχνας (Καρπενήσι)
7 Αυγούστου ΑΕΛ-Τρίκαλα (Καρπενήσι)
25 Αυγούστου ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass