Επιστροφή Θεοδωρόπουλου στην ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΙΑ ΕΚΤΟΣ «ΠΡΩΤΗΣ» - ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2021 21:08

Μεταγραφή έκπληξη έκανε η ΑΕΛ καθώς επέστρεψε ο 31χρονος (γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1990) Λαρισαίος τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος μετά από τρία χρόνια.


Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη Λάρισας, για να παίξει σε Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Χανιά , Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο, ΑΕΛ, Απόλλωνα Καλαμαριάς και τα τελευταία δύο χρόνια στη Λαμία.
Στην ομάδα της Λαμίας είχε σε δύο χρόνια 21 συμμετοχές, ενώ στην ΑΕΛ που αγωνιζόταν από το 2016-2018 (Super League 1) σε δύο χρόνια έκανε 12 συμμετοχές.
Στον Οικονόμο Τσαριτσάνης που έπαιξε έναν χρόνο στην Γ’ εθνική την περίοδο 2012-2013 έκανε 6 συμμετοχές.
Η ΑΕΛ εκτός του Ούγγρου Ναγκί (για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε προσφορά 150.000 ευρώ αλλά την απέρριψε) θα έχει για πρώτη φορά τρεις Λαρισαίους τερματοφύλακες, αφού εκτός από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, στην τριάδα των βασικών τερματοφυλάκων υπάρχουν ο 20χρονος Στέφανος Σουλούκος και ο 16χρονος διεθνής με την Εθνική U17 Αντωνόπουλος Λάμπρος.

 

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ
Με τον Ουρουγουανό παίκτη της ΑΕΛ Ματίας Ακούνια μιλήσαμε χθες και μας είπε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς προπονείται καθημερινά στην Ουρουγουάη με στόχο να έρθει στη Λάρισα στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.
Όταν τον ρωτήσαμε σε πόσες μέρες θα έρθει, μας είπε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Μόλις την κάνει θα βγάλει το εισιτήριο του ταξιδιού για να γυρίσει στη Λάρισα, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή ημερομηνία. Πάντως χάνει την «πρώτη» στις 12 Ιουλίου.
Από κει και πέρα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Βολιβία-Ουρουγουάη για το Κόπα Αμέρικα που μετείχε με τα χρώματα της εθνικής Βολιβίας και ο συμπαίκτης του Χουσίνο, για τον οποίο είπε ότι ήταν πολύ καλός και θα δώσει φέτος λύσεις στην ομάδα της ΑΕΛ.

 

ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Στην υπ΄ αριθμόν 5 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.
Η σύγκληση Ειδικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου 2021 για την εκλογή των μελών των δικαστικών και δικαιοδοτικών οργάνων της Ομοσπονδίας.
Εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 - Football League για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 12 Σεπτεμβρίου 2021.
Εγκρίθηκε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων με το οποίο επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των ομίλων της Γ’ Εθνικής, μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση των αγώνων τής κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.

 

ΜΟΝΟ ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ
Μόλις 6 οι ΠΑΕ συνολικά από τις 36 που είναι να παίξουν στην κατηγορία εξασφάλισαν αδειοδότηση. Σε πρώτο βαθμό άδεια είχαν εξασφαλίσει οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Βέροια και σε δεύτερο βαθμό Τρίκαλα και Νίκη Βόλου.
Σύμφωνα με τις κυρώσεις που προβλέπει ο Κανονισμός Αδειοδότησης, η νέα Super League 2 θα είναι το πρωτάθλημα των… U25. Βάσει κανονισμών θα μπορούν οι ομάδες να αποκτήσουν Έλληνες κάτω των 25 ετών με εξαίρεση τρεις (Έλληνες ή αλλοδαπούς) και ξένους κάτω των 23 χρόνων. Προβλέπεται, επίσης, πρόστιμο 10.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.
Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass