Εκλογές σήμερα στην ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2021 20:02

Σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου και ώρα 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Football Park 4-4-2» στο 3ο χλμ. Εθνικής οδού Λάρισας-Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών της ΕΠΣΛ με θέματα ημερήσιας διάταξης:


1. Επικύρωση πληρεξούσιων των σωματείων και έλεγχος απαρτίας των παρισταμένων μελών.
2. Εκλογή τριών γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.
3. Έκθεση διοικητικού απολογισμού.
4. Έγκριση διοικητικού απολογισμού.
5. Έκθεση οικονομικού απολογισμού.
6. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
7. Έγκριση οικονομικού απολογισμού.
8. Έκθεση και έγκριση προϋπολογισμού επόμενου έτους.
9. Εκλογή δύο (2) μελών Εφορευτικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι υποχρεωτικά δικηγόρος, ως δικαστικός αντιπρόσωπος, ορισμένος από τον Δικηγορικό Σύλλογο.
10. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη προέδρου και μελών του Δεκαπενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και μελών Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.
*Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επανέλθει την επόμενη ημέρα, ήτοι αύριο Τετάρτη 30/6, στον ίδιο χώρο και ώρα 18.00. Λογίζεται σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκομένων μελών και χωρίς νέα πρόσκληση.
Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο, ωστόσο θα υπάρχουν ξεχωριστά πεδία για τον πρόεδρο, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δ.Σ.) και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Στο πεδίο υποψηφιότητας του προέδρου τα σωματεία μπορούν να βάλουν μόνο έναν σταυρό προτίμησης, στο πεδίο υποψηφιότητας των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δ.Σ.) μέχρι και δέκα σταυρούς προτίμησης και για την Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι δύο.
Εκλέγονται ένας πρόεδρος, οι 14 πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης για την Εκτελεστική Επιτροπή (Δ.Σ.) ως τακτικά μέλη (οι υπόλοιποι θα είναι αναπληρωματικοί) και οι τρεις πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης για την Εξελεγκτική Επιτροπή (οι υπόλοιποι θα είναι αναπληρωματικοί).
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
Οι υποψήφιοι στις φετινές εκλογές της ΕΠΣΛ είναι οι παρακάτω:
Για τη θέση του προέδρου: Δ. Μπουχλαριώτης.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή (Δ.Σ.): Ελ. Γρηγοριάδης, Π. Μπανιάς, Χρ. Μπασαγιάννης, Ι. Γκουτζαμάνης, Παντ. Τσακίρης, Ειρ. Καρυώτης, Χρ. Μπαχτσιβάνος, Μιχ. Λίταινας, Δ. Καρκατσέλας, Αργ. Γκρίμπας, Ανδρ. Καρακάσης, Κ. Μερτζανίδης, Αντ. Στεργιούλας, Θαν. Μπίζιος, Ι. Έξαρχος, Ν. Κουρδής, Αναστ. Τάψας, Μαν. Κωστόπουλος, Β. Κίτσιος.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Απ. Μαξιμιάδης, Κ. Γκόβαρης, Παν. Μωυσίδης, Γ. Ζήσης, Ν. Μαϊμάρης.
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
Σύμφωνα με τα πληρεξούσια που κατατέθηκαν και βάσει του νέου αθλητικού νόμου δικαίωμα ψήφου στη σημερινή εκλογική διαδικασία έχουν 40 σωματεία ήτοι Α.Ε.Λ., Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Προμηθέας, Δόξα Ραχούλας, Αστραπή Ν. Πολιτείας, Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων, Δόξα Βαλανίδας, Όλυμπος Γόννων, Τύρναβος 2005, Βούναινα, Πελασγιώτιδα, Στεφανόβουνο- Γαλανόβρυση, Κίσσαβος Συκουρίου, Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, Αμπελωνιακός, Ομόνοια, Λάρισα 88, Θύελλα Ελάτειας, Φαλανιακός, Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, Καρυά Ελασσόνας, Μαυροβούνι, Ατρόμητοι/Θύελλα, Νεάπολη, Δήμητρα Γιάννουλης, Ναρθάκι, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Δόξα Βλαχογιαννίου, Ατρόμητος Δασοχωρίου, Δόξα Ομορφοχωρίου, Κεραυνός Δένδρων, Μύτικας Καλυβίων, Αστήρ Μελισσοχωρίου, Όλυμπος Αιγάνης, Διογένης, Δόξα Αργυροπουλίου, Αστήρ Ν. Περιβολίου, Π.Ο. Ελασσόνας και Μάνδρα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Μητρώο της ΓΓΑ είναι εγγεγραμμένοι επίσης οι Τοξότης Ηρακλής Χάλκης, Μαχητής Τερψιθέας και Αετός Αμυγδαλέας, ωστόσο τα δύο πρώτα σωματεία δεν κατέθεσαν πληρεξούσιο, ενώ τα άλλα δύο δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, καθώς δεν συμμετείχαν σε επίσημες αθλητικές διοργανώσεις (πρωταθλήματα) τα δύο από τα τρία τελευταία χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass