«Αλλαγή φρουράς» στην Αναγ. Πυργετού

* Ο Γιώργος Μαλλιάρας διαδέχεται στην προεδρία τον Θανάση Λαΐνα, μετά τις χθεσινές εκλογές

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2021 20:15

Με σημαντική προσέλευση μελών του συλλόγου (παρά την πολύ υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε), αλλά και με υποδειγματική τάξη πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Αναγέννησης Πυργετού, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.


Τη διαδικασία των αρχαιρεσιών διενήργησε με κάθε τυπικότητα η ορισθείσα από τον Δικηγορικό Σύλλογο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Ανθή Γιάγκα, πλαισιωμένη από τα μέλη Βασιλική Κολλάτου και Ευαγγελία Μαλλιάρα.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και τη διαλογή που ακολούθησε, ανακηρύχθηκαν ως εκλεγέντες οι Γιώργος Μαλλιάρας, Δημήτρης Ρήγας, Στυλιανός Ρήγας, Νίκος Καζαντζής, Κώστας Μυλωνάς, Βασίλης Βρακάτος και Νίκος Λαΐνας, ενώ ως αναπληρωματικοί αναδείχθηκαν οι Dritan Biba, Θανάσης Λαΐνας και Αστέριος Καραβάνας.
Όσον αφορά στην προεδρία της Αναγέννησης Πυργετού, την αναλαμβάνει ο πλειοψηφών σύμβουλος Γιώργος Μαλλιάρας, ο οποίος σημείωσε εντυπωσιακό ποσοστό αποδοχής μεταξύ των ψηφισάντων, ενώ εντός των προσεχών ημερών θα λάβει χώρα η συγκρότηση σε σώμα των υπολοίπων εκλεγέντων.
* Ο απερχόμενος πρόεδρος Θανάσης Λαΐνας, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, συνεχάρη τους εκλεγέντες και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους.
*Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις χθεσινές εκλογές στον Πυργετό, διακρίνονται -μεταξύ άλλων- να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα ο απερχόμενος πρόεδρος Θανάσης Λαΐνας (αριστερά) και ο νέος πρόεδρος Γιώργος Μαλλιάρας (δεξιά).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass