Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ομπράντοβιτς η Παρτιζάν!

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2021 20:50

Η Παρτιζάν ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, λίγο μετά την αποκάλυψη της «Mozzart Sport» και την επιβεβαίωση του προέδρου του σέρβικου συλλόγου, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, με ανάρτησή του στο Twitter.

H σχετική ανακοίνωση της Παρτιζάν αναφέρει: «Επέστρεψε!!! Ο πολυνίκης προπονητής στην Euroleague, ο άνθρωπος που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών με τους «ασπρόμαυρους» το 1992, ο άνθρωπος που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ό,τι μπορεί να κατακτηθεί, είναι και πάλι ο προπονητής της Παρτιζάν! Ναι είναι αλήθεια! Ο καινούργιος επικεφαλής του τεχνικού τιμ της Παρτιζάν είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. «Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε. Νομίζω ότι κάθε λέξη είναι περιττή και ταυτόχρονα δεν είναι αρκετά ισχυρή για να περιγράψει τι σημαίνει η επιστροφή του για την Παρτιζάν. Θα μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου. Υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς. Η συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του «Ζοτς» από την Παρτιζάν θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass