Τηρεί κατά γράμμα τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η ΑΕΛ

ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Κ-19

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2021 21:07

Πάνω από 40 βαθμούς αναμένεται να φτάσει ο υδράργυρος σήμερα και αύριο στη θεσσαλική πρωτεύουσα, με την αγωνία να χτυπάει ...κόκκινο όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ, όπου οι φίλοι της ομάδας περιμένουν να γίνει η καλύτερη δυνατή ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Και μπορεί ο κόσμος να θέλει οι οποιεσδήποτε κινήσεις γίνουν να μην είναι χρονοβόρες, όμως στην ΠΑΕ δεν βιάζονται για να ολοκληρωθούν τα μεταγραφικά ζητήματα, διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως ίσως παρθούν πάνω στην πίεση και λανθασμένες αποφάσεις για την αξιολόγηση των παικτών.
Ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος με τους συνεργάτες του εξετάζουν προσεκτικά όποια ονόματα προτείνονται από μάνατζερ και μόνο εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, τότε θα προχωρήσουν οι συζητήσεις.
Σημειώνεται πως οι «βυσσινί» σε κύριο βαθμό επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους για να αποκτηθούν χαφ, δεκάρι και σέντερ φορ.
Για τον ένα εκ των τριών αναμένεται να ολοκληρωθούν και τυπικά οι διαδικασίες, ίσως ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, πιθανό και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Μέχρι τώρα αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν αποκτηθεί συνολικά έξι παίκτες, οι Θεολόγος, Μαυριάς, Γιάκος, Κούστα, Παπαγεωργίου και Σουμελίδης.
*Από κει και πέρα, αναμένεται πως θα γίνει καλύτερη οργάνωση και στην ομάδα της Κ-19, όπου υπάρχει αξιόλογο υλικό, αλλά χρειάζεται να γίνουν και κινήσεις που θα έχουν αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια.
Και στην ΠΑΕ ακόμη προσπαθούν να βρουν ποιος θα είναι ο σωστός δρόμος, ώστε τα παιδιά να κάνουν όνειρα και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο, σε αυτό που αγαπάνε από μικρή ηλικία.
Γι΄ αυτό και στα Δένδρα γίνονται οι κατάλληλες εργασίες, ώστε να διεξάγονται εκεί παιχνίδια και όχι σε γήπεδα του νομού, όπου ακόμη και οι μετακινήσεις έχουν σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται μια επιπλέον κούραση...

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass