Ο Νάτσο Γκονζάλες στον Απόλλωνα Λάρισας

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΣΕΛΟ ΣΤΡΑΤΣΙΑ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2021 21:14

Μπορεί μέχρι τώρα στον Απόλλωνα Λάρισας να επικρατούσε «σιγή ιχθύος» όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, όμως από χθες έχουμε επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά των «κυανόλευκων», που ενισχύονται με παίκτες, που όπως δείχνουν είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά.


Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε λοιπόν την απόκτηση του Ουρουγουανού άσου από την Deportivo La Coruna, Juan Ignacio (Nacho) Gonzalez.
Ο Nacho Gonzalez γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου του 1993 (27 ετών) στην πόλη Paysandú της Ουρουγουάης, έχει ύψος 1.75 και είναι 78 κιλά.
Διεθνής με την U-22 της Εθνικής Ουρουγουάης, ενώ στην Deportivo de La Coruna, φορούσε τη φανέλα με το Νο 16, και «έχτισε» την καριέρα του στην Danubio, όπου την εξαετία 2012-18 κατέγραψε 159 συμμετοχές πετυχαίνοντας 15 τέρματα. Είναι ένα χαρισματικό 10άρι που οργανώνει παιχνίδι αλλά σκοράρει και με τα δύο του πόδια.
Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Defensa y Justicia, San Martin, Plaza Colonia πριν καταλήξει τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Deportivo La Corunia από όπου έρχεται στην Ελλάδα και δη στον Απόλλωνα. Ο Nacho Gonzalez υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη λαρισινή ομάδα.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Εν τω μεταξύ, μεθαύριο Τρίτη 22 Ιουνίου αναμένεται στη θεσσαλική Πρωτεύουσα και ο νέος τεχνικός Μαρσέλο Στράτσια, ενώ θα γίνουν συζητήσεις και με ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική της Αργεντινής. Για τις προσφυγές πρώην παικτών της ομάδας προβληματίζεται η Διοίκηση του Απόλλωνα, αλλά σύμφωνα με τον κ. Μαντζανά, το συνολικό ποσό των προσφυγών δεν ξεπερνά τις 50 χιλιάδες ευρώ και θα υπάρξει διακανονισμός.
Για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, ανέφερε πως κάποιοι παίκτες από πέρυσι θα μείνουν ελεύθεροι και ότι περίπου 12 ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα. Τέλος, τόνισε ότι θα γίνουν προσθήκες και στο διοικητικό κομμάτι του Απόλλωνα Λάρισας και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass