Ξεκαθαρίζει για προπονητή στον Αετό Μακρυχωρίου

*Αγνωστο αν θα συνεχίσει ο Κώστας Κατσάρας

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2021 21:35

Μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία είχε τόσο τη φετινή χρονιά στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής όσο και την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον οργανώνεται για την καινούργια σεζόν.


Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Μακρυχωρίου στον έναν γύρο αγώνων που διεξήχθησαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ξεχώρισε για τη σταθερότητα που είχε ως ομάδα και για το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν οι παίκτες.
Σε όλα αυτά πρέπει απαραιτήτως να επισημάνουμε και την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας που είχε στον πάγκο ο Κώστας Κατσάρας, ο οποίος με τον Λευτέρη Τέα έκαναν μια εξαιρετική δουλειά και την ποιότητα παικτών που είχαν οι ίδιοι αγωνιζόμενοι ως ποδοσφαιριστές τη μετέδωσαν στους νυν παίκτες της ομάδος. Και τα αποτελέσματα φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι «κιτρινόμαυροι» ήταν μια ανταγωνιστική ομάδα, ενώ αξιοποιώντας το αβαντάζ της έδρας εύκολα πέτυχαν τον στόχο της παραμονής.
Από ‘κει και πέρα, αυτήν την εβδομάδα αναμένεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα του Μακρυχωρίου και θα γνωρίζουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας εάν θα παραμείνει στο τιμόνι ο Κώστας Κατσάρας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε πρόταση από ομάδα εκτός νομού...

ΑΣΑ ΓΙΑ...ΑΝΟΔΟ
Τι κι αν αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο (αποβολή Μπακρατσάς 65’) για περίπου μισή ώρα αγώνα, η ΑΣΑ έδειξε πως στην Καρδίτσα είναι το... αφεντικό, νικώντας με 2-0 τον Ορφέα Ξάνθης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play off του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής 2020/2021.
Το σκορ άνοιξε στο 59’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Πολίτης, για να “γράψει” το τελικό 2-0 ο Λώττας στο 87’, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.
Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου επικράτησε 2-0 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
*Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου νίκησε εντός έδρας με 2-0 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Στο 12’ ο Ντόκος έδωσε στον Βέρμπη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Ο Ποσειδώνας είχε δοκάρι στο 48’ με κεφαλιά του Δημητρακόπουλου, μετά από σέντρα του Κακουλίδη από τα δεξιά.
Και στο 78’ ο Ντάμπος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Χριστοδουλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 του Αχέροντα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass