ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Στις 28 Σεπτεμβρίου αρχίζει το κύπελλο Γ’ Εθνικής

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2014 12:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:21

 

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα η προκήρυξη του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (πριν από λίγο διάστημα το κατέκτησε η ΑΕΛ για την περίοδο 2013 - 2014) το οποίο διοργανώνει η ΕΠΟ. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Αυγούστου, ενώ οι αγώνες της Α’ φάσης θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 14.00. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, ενώ το σχετικό παράβολο ορίστηκε στα 300 ευρώ.

Οι αγώνες Κυπέλλου Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν με το σύστημα των απλών συναντήσεων αποκλεισμού στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος και θα ολοκληρωθούν σε τρεις φάσεις συν τον τελικό. Για κάθε μία από τις τρεις φάσεις θα διεξαχθεί από μία κλήρωση.

Η κλήρωση της Α’ φάσης (για τους αγώνες της 1ης, 2ης και 3ης αγωνιστικής) θα διεξαχθεί ξεχωριστά για κάθε όμιλο, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Η κλήρωση της Α’ φάσης θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014.

Α’ φάση (1η αγωνιστική)

Οι ομάδες του κάθε ομίλου θα κληρωθούν μεταξύ τους σε ζευγάρια και θα αγωνιστούν σε απλούς αγώνες. Από όλους τους ομίλους συνολικά 32 ομάδες, δηλαδή 8 από κάθε όμιλο, θα προκριθούν στη 2η αγωνιστική. Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Κυριακή 28.09.2014

(2η αγωνιστική)

θα λάβουν μέρος οι 8 ομάδες κάθε ομίλου ξεχωριστά. Κάθε όμιλος θα συγκροτήσει 4 ζευγάρια και θα διεξαχθούν 4 απλοί αγώνες. Οι τέσσερις νικήτριες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στην επόμενη αγωνιστική. Από όλους τους ομίλους σύνολο 16 ομάδες, θα προκριθούν στην 3η αγωνιστική. Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Κυριακή 26.10.2014

(3η αγωνιστική)

θα λάβουν μέρος οι τέσσερις ομάδες κάθε ομίλου ξεχωριστά. Κάθε όμιλος θα συγκροτήσει δύο ζευγάρια και θα διεξαχθούν δύο απλοί αγώνες. Οι δύο νικήτριες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στην επόμενη αγωνιστική. Από όλους τους ομίλους συνολικά 8 ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Τετάρτη 10.12.2014

Β’ φάση (Προημιτελικοί αγώνες)

Θα λάβουν μέρος οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση. Θα διεξαχθούν 4 απλοί αγώνες στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος. Δεν θα κληρωθούν μεταξύ τους, σε αυτή τη φάση, ομάδες που προέρχονται από τον ίδιο όμιλο. Στην κλήρωση θα ληφθούν υπόψη τα κριτήρια γεωγραφικής κατανομής των ομάδων. Θα προκριθούν στην επόμενη φάση τέσσερις ομάδες. Η κλήρωση της Β’ φάσης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15.12.2014 και οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14.01.2015.

Γ’ φάση (Ημιτελικοί αγώνες)

Θα λάβουν μέρος οι τέσσερις νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της Β’ φάσης. Θα διεξαχθούν δύο απλοί αγώνες στις έδρες των ομάδων που θα κληρωθούν γηπεδούχες. Οι νικητές των δύο ημιτελικών αγώνων θα προκριθούν στον τελικό. Η κλήρωση της Γ’ φάσης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22.01.2015 (ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και η κλήρωση για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού) και οι αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 12.02.2015.

Στους αγώνες της 1ης, 2ης και 3ης φάσης, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπεται από τη διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Τελικός αγώνας / Έπαθλα

Στον τελικό θα λάβουν μέρος οι δύο νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της Γ’ φάσης. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 21.03.2015 σε ουδέτερη έδρα, την οποία θα ορίσει η Επιτροπή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass