Τερμάτισε στην 4η θέση ο Αετός Μακρυχωρίου

Ηττήθηκε χθες στον επίλογο του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 2-1 από την ΑΕ Καρίτσας

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2021 21:18

Η χρονιά μπορεί να έκλεισε με ήττα για τον Αετό Μακρυχωρίου ωστόσο το πρόσημο για την εν γένει πορεία του στον φετινό 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι θετικό.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της τερματίζοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα καταδεικνύοντας ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος για μία εξαιρετική παρουσία και τη νέα σεζόν.
Το παιχνίδι επί της ουσίας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους παίκτες των δύο ομάδων να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να παίξουν με πάθος για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κινήθηκαν πιο επιθετικά και πίεσαν στο α’ ημίχρονο, δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή ωστόσο δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.
Αντ’ αυτού η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκει στον Αετό Μακρυχωρίου, όταν στο 9ο λεπτό μετά από βαθιά μπαλιά του Κουμπούρα, ο Λεσάι έφυγε στην αντεπίθεση, βγήκε μόνος απέναντι στον Γαλάνη, αλλά δεν κοντρόλαρε καλά την μπάλα, σουτάροντας άουτ.
Τελικά η επιθετική πρωτοβουλία των φιλοξενουμένων απέδωσε καρπούς στο 35’ όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Μιρτολάρι με σουτ-προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Ο Αετός προσπάθησε να απαντήσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ωστόσο το κοντινό πλασέ του Δρόσου από την παράλληλη σέντρα του Μπάρδα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα διαφοροποιήθηκε καθώς ο Αετός άρχισε να ανεβαίνει επιθετικά και να απειλεί την αντίπαλη εστία. Κάποιες ωστόσο λανθασμένες υποδείξεις (κυρίως για οφσάιντ) του β’ βοηθού εκνεύρισαν τους παίκτες του Κώστα Κατσάρα κι αυτό φάνηκε στο 61’, όταν μετά από ένα λάθος του Σιάτρα, ο Καραγκούνης έκλεψε την μπάλα απέφυγε τον τερματοφύλακα Πατέτσιο και σούταρε σε κενή εστία για να αποκρούσει προ της γραμμής με το χέρι ο Κουμπούρας. Ο διαιτητής κ. Τσιγαρίδας καταλόγισε το πέναλτι αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον κεντρικό αμυντικό του Αετού. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ηλιόπουλος διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του (0-2).
Στο 64’ ο Αετός αν και έπαιζε με δέκα παίκτες μπήκε ξανά στο παιχνίδι, όταν ο Ζησούλης κέρδισε πέναλτι από τον Παπαγεωργίου, το οποίο αξιοποίησε ο Κατσαμάγκας μειώνοντας σε 1-2.
Μία σέντρα σουτ στο 70’ του Καραγκούνη χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού, ένα κοντινό σουτ του Ηλιόπουλου στο 78’ απέκρουσε ο Πατέτσιος, όπως το ίδιο έκανε και στο δυνατό σουτ του Αλεξίου στο 87’. Αυτές ήταν οι τελευταίες αξιόλογες στιγμές της αναμέτρησης, για να διατηρηθεί έτσι το 1-2.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τσιγαρίδας (εκτός από την κόκκινη κάρτα στον Κουμπούρα, «κιτρίνισε» τον Λεσάι στο 80’), που είχε βοηθούς τους κ. Γάκο και Δοσκόρη (όλοι της ΕΠΣ Φθιώτιδας).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας): Πατέτσιος, Μπάρδας (56’ Γκαμπέτας), Γιαννακόπουλος, Σιάτρας, Κουμπούρας, Μπλέντι, Δρόσος (56’ Μάντζαρης), Ζησούλης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος (65’ Μητάκος), Λεσάι (82’ Μουξιός).
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Απ. Στύλος): Γαλάνης, Παπαγεωργίου, Καραγκούνης, Δεληγιάννης, Κουτσόπουλος, Ζαφειρίδης (59’ Τροΐρης), Τόλιος (50’ Λαγδάρης), Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης (89’ Χασιώτης), Μιρτολάρι (46’ Αλεξίου), Λαμπίρης (59’ Ηλιόπουλος).

 

Αιφνίδια αποχώρηση Αλέξη Τσιτούρα

Την αποχώρησή του από το διοικητικό σχήμα του Αετού Μακρυχωρίου μετά από τριετή προσφορά γνωστοποίησε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Τσιτούρας. Μία αιφνιδιαστική εξέλιξη για τους «κιτρινόμαυρους», η οποία δεν αποκλείεται να προκαλέσει αντιδράσεις.
Όπως ο ίδιος δήλωσε «ύστερα από 3 χρόνια θητείας μου στη Διοίκηση του Α.Μ. από τη θέση του αντιπροέδρου θα ήθελα να γνωστοποιήσω την αποχώρησή μου από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την υπόλοιπη διοίκηση για τη συνεργασία που είχα μαζί τους αυτά τα τρία χρόνια, καθώς επίσης τους προπονητές και τους παίκτες για τις επιτυχίες που έφεραν στην ομάδα μας. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Κώστα Κατσάρα με τον οποίο η συνεργασία μου, βασιζόμενη στην αλήθεια και την ειλικρίνεια ήταν πραγματικά άψογη. Τελειώνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τους φιλάθλους της ομάδας μας, η βοήθεια των οποίων ήταν πολύ σημαντική για την επίτευξη των στόχων μας. Εύχομαι και ελπίζω ότι και συνέχεια του Α.Μ. θα είναι εξίσου ανάλογη με αυτή των τελευταίων ετών» κατέληξε ο κ. Τσιτούρας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass