Ρολάν Γκαρός: Στη μάχη των juniors σήμερα η Λάκη

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΗ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2021 15:30

«Επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές, λύπες, εντάσεις, χαμόγελα, δάκρυα, εμπειρίες ζωής...
Η εξέλιξη ενός αθλητή από την ηλικία των 6 ετών ως τη συμμετοχή του στο Roland Garros Juniors δεν διαρκεί μια στιγμή και ούτε είναι ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα. Κάποιοι, όταν ο Φοίβος αναγνώρισε την ποιότητα από πολύ μικρή ηλικία, τον θεώρησαν υπερβολικό και ονειροπόλο, αλλά να που σήμερα 10 χρόνια μετά ένα μικρό όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τη Μιχαέλα. Το μόνο που λέμε σήμερα είναι ένα βήμα τη φορά...


Από μόνο του, το να παίζεις στα 16 σου στο κυρίως ταμπλό μιας τέτοιας διοργάνωσης είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η Μιχαέλα κι ο Φοίβος δεν έχουν μόνο τη συμμετοχή στο μυαλό τους.
Εμείς λοιπόν, οι συνεργάτες τους, η οικογένειά τους και οι φίλοι τους που σήμερα καμαρώνουμε για τη συμμετοχή της Μιχαέλας στο πρώτο της Grand Slam, καταλαβαίνουμε γιατί ο μπαμπάς της ήρθε με την ατάκα «μπορείς να την κάνεις πρωταθλήτρια;» και γιατί ο Φοίβος δεν τον χαρακτήρισε τρελό.
Και μπορεί αυτό το τουρνουά να είναι ένα ορόσημο, αλλά είναι ίσως και η αρχή ενός μεγάλου κεφαλαίου! Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία και να το ζήσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε».
Αυτά γράφτηκαν στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην ομάδα που ανήκει η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη για την αρχή της καριέρας της με προπονητή τον Φοίβο Μιχαλόπουλο.
Και σήμερα είναι μια ιστορική μέρα, καθώς η Μιχαέλα Λάκη παίζει στον πρώτο γύρο των juniors στο Roland Garros κόντρα στη Ρωσίδα Σερμπίνινα.
Η 16χρονη τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο23 του κόσμου στην κατηγορία της, θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Αλίνα Σερμπίνινα (Νο30 στον κόσμο στα juniors), κυνηγώντας τη διάκριση στα κορτ του Παρισιού. Σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξει είτε με τη Γερμανίδα Μίντερντορφ, είτε με την ελληνικής καταγωγής, αλλά αγωνιζόμενη για το Βέλγιο, Σοφία Κωστούλα.

2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟ
Δεύτερος τίτλος tennis Europe για τον Άλκη Μιχαλακόπουλο μέσα στο 2021, αυτήν τη φορά στα διπλά, καθώς με συμπαίχτη τον Φιλίπ Τζόκοβιτς κατέκτησαν την 1η θέση στο TENNIS POINT TOURNAMENT του Cacak, -Boys U12- κατηγορίας 1 (φωτ. δεξιά).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass