ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν...

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2021 20:06

Ο τεχνικός της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ Νίκος Παπανικολόπουλος «έπιασε δουλειά» μετά την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τη λαρισινή ομάδα που ίσως είναι η πρώτη φορά που θα κριθεί η ομάδα, αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε την τελευταία στιγμή στην Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ.


Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν κάποιες συζητήσεις με τους καλαθοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο Παπανικολόπουλος έδωσε και το στίγμα λέγοντας: «Εμείς, θέλουμε να «κρατήσουμε» τα παιδιά που εμφάνισαν ακέραιο χαρακτήρα την περσινή σεζόν, ενώ θα διαθέτουν και κίνητρο προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Basket League 2021-22. Ο χαρακτήρας και το κίνητρο θα αποτελέσουν τα βασικά συστατικά των παιδιών που θα έρθουν στη Λάρισα για την επόμενη χρονιά».
Σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ περιμένουν την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για την επίσημη ημερομηνία έναρξης των υποχρεώσεων».
Σχετικά με τους στόχους ο προπονητής δηλώνει: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα «παλεύει» τα παιχνίδια, θα καταθέτει όλα τα ψυχικά αποθέματα μέσα στο παρκέ κόντρα σε κάθε αντίπαλο, ενώ θα παίζει και σωστό μπάσκετ, το οποίο θα είναι θελκτικό για τον κόσμο μας. Στο βαθμολογικό «κομμάτι», πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, και από κει και πέρα ό,τι παραπάνω μπορέσουμε να διεκδικήσουμε είναι καλοδεχούμενο. Βέβαια, καλούμαστε να αναμένουμε και τις αποφάσεις για τον νέο «μαραθώνιο» και τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass