Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2021 20:20

«Καμπάνα» στον Αετό Μακρυχωρίου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, στην τελευταία της συνεδρίαση επέβαλε, μεταξύ άλλων, στον κ. Γεώργιο Μουρτζίλα, εκπρόσωπο του σωματείου Αετός Μακρυχωρίου χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000 €), του σωματείου ευθυνόμενου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για έναν (1) μήνα, για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα Γ’ Εθνικής Δίας Δίου-Αετός Μακρυχωρίου στις 16/05/2021.

 

 


ΠΑΣ Γιάννινα: Νέος προπονητής ο Ηρακλής Μεταξάς

Σε μία επιλογή... έκπληξη προχώρησε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για να καλύψει το κενό στον πάγκο του μετά την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη.
Η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν ως συνεργάτης του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας.
Ο 53χρονος «γερμανοθρεμένος» τεχνικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο έχει μακρά παρουσία στα γερμανικά γήπεδα κι απ’ το 2016, μετά την αποχώρησή του απ’ την Εθνική Ομάδα, επέστρεψε στη Γερμανία ως προπονητής της Κ19 της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ακολούθησαν οι συνεργασίες του ως ασίσταντ κόουτς στην Ντάρμσταντ και την Άουγκσμπουργκ.

 

Υπέρμαχος των «Ομάδων Β» στη Super League 2 ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και για μία ακόμη φορά τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας «ομάδων Β» στη Super League 2. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν κριτική στον πρόεδρο της SL2 κ. Λεουτσάκο, ενώ επανέλαβαν ότι οι ομάδες της SL2 θα έχουν περισσότερα έσοδα από τη δημιουργία των «ομάδων Β».

 

Στο Μπέλφαστ το Σούπερ Καπ της UEFA

Κανονικά στο Μπέλφαστ, όπως είχε προγραμματιστεί εξ αρχής, θα γίνει στις 11 Αυγούστου ο αγώνας για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην κάτοχο του Champions League Τσέλσι και τη νικήτρια του Europa League Βιγιαρεάλ. Αν και αρχικά στην UEFA υπήρχαν σκέψεις να μεταφερθεί το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, ως αντιστάθμισμα για την «απώλεια» του τελικού του Champions League, τελικά η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι το ματς θα διεξαχθεί στο «Windsor Park».
Ο αριθμός των θεατών που θα επιτραπεί να παρακολουθήσει τον αγώνα, καθώς και λεπτομέρειες για τη διανομή των εισιτηρίων, θα γνωστοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass