Καθοριστική για τις εξελίξεις η κυριακάτικη 14η αγωνιστική

* ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2021 20:45

Η 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής υπήρξε η πιο καθοριστική για τις εξελίξεις του, καθώς - πέρα από τη νίκη τίτλου που πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας στο Λιτόχωρο - οριστικοποιήθηκε η παραμονή της Κοζάνης και του ΠΟ Φήκης, ενώ έχασαν και

μαθηματικά τις ελπίδες τους για αποφυγή του υποβιβασμού (βάσει της ισχύουσας προκήρυξης, τουλάχιστον) ο Δίας Δίου, ο Ερμής Αμυνταίου και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Ως διακύβευμα, πλέον, της τελευταίας αγωνιστικής απομένει το ποια ομάδα εκ των ΠΟ
Ελασσόνας και ΑΟ Σελλάνων θα αποφύγει την καταδικαστική 10η θέση της κατάταξης.
Μοιρασμένες ήταν οι επιτυχίες γηπεδούχων και φιλοξενουμένων (επικράτησαν από τρεις φορές), ενώ σημειώθηκε μία ισοπαλία. Παράλληλα, καταγράφηκε νέο ρεκόρ επιθετικής παραγωγής με την επίτευξη 28 τερμάτων, πέντε περισσότερων από την προηγούμενη επίδοση. Από αυτά, τα 15 πέτυχαν οι γηπεδούχοι και τα 13 οι φιλοξενούμενοι.
* Η Αναγέννηση Καρδίτσας διατηρείται πλέον ως η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου, ενώ στην ίδια μοίρα βρίσκονται και άλλες έξι ομάδες από την υπόλοιπη Γ' Εθνική. Πρόκειται για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (2η), τον ΑΟ Υπάτου (4η), τον Πανιώνιο (6η), την Κηφισιά (7η - η μοναδική ομάδα της κατηγορίας με 100% επιτυχία στους αγώνες της), την Θύελλα Ραφήνας (8η) και τη Ζάκυνθο (9η).
* Δύο ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα την Κυριακή, χωρίς όμως η αποβολή τους να επηρεάσει την έκβαση των αγώνων των ομάδων τους. Πρόκειται για τον Λάμπρο Πολίτη της Αναγέννησης Καρδίτσας (στο φινάλε του αγώνα στο "Πύρρος Δήμας" με την ΑΕ Καρίτσας) και τον Ηλία Παππά του ΑΟ Σελλάνων, ενώ πρέπει να σημειωθεί για την ομάδα του Προαστίου Καρδίτσας ότι αγωνίστηκε επί μία ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να μετατρέψει το σχετικά εύθραυστο 2-0 επί του Δία Δίου σε 5-0, αποκτώντας έτσι προβάδισμα στην οριακή ισοβαθμία του με τον ΠΟ Ελασσόνας.
* Με τη συμμετοχή του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης Οικονόμου Τσαριτσάνης - Κοζάνης, ο 15χρονος Δημήτρης Μουλτσιάς (γεννηθείς το 2006) των γηπεδούχων έγινε ο νεότερος παίκτης που χρησιμοποιήθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο διάστημα της συμμετοχής του η ομάδα του Νίκου Φώλλα έφτασε στην ισοφάριση. Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" που έληξε με σκορ 2-2 (μετά την επεισοδιακή αναμέτρηση με τα Σέλλανα), όπως και η δεύτερη διαδοχική έξοδος της Κοζάνης στον Νομό Λάρισας με το ίδιο σκορ (μετά τον αγώνα στο Μακρυχώρι).
* Δύο 43χρονοι ποδοσφαιριστές διεκδικούν τον τίτλο του μεγαλύτερου σε ηλικία παίκτη του 3ου ομίλου: Πρόκειται για τον μέσο του Δία Δίου Κώστα Αποστολίδη και τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Παλαμά Δημήτρη Κουτσόπουλο, που αμφότεροι έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο του 1978. Ο πρώτος, όμως, έστω και κατά 12 ημέρες (8 έναντι 20 Απριλίου) κερδίζει το "χρυσό" μετάλλιο, παρότι τελικά γεύεται την πικρή γεύση του υποβιβασμού με την ομάδα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass