Κορυφώνεται η αγωνία για τον ΠΟ Ελασσόνας

*ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ *ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ *Ζ. ΖΙΑΓΚΑΣ: ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2021 21:01

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το τελευταίο του χαρτί παίζει την προσεχή Κυριακή, κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΟ Φήκης, ο ΠΟ Ελασσόνας, στον επίλογο (15η αγωνιστική) του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Αυτήν τη φορά, και βάσει των αποτελεσμάτων που σημειώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα δεν θέλει απλά τη νίκη, αλλά και διαφορά στο σκορ τέτοια που να τη φέρει σε θέση ισχύος έναντι του ΑΟ Σελλάνων με τον οποίο ισοδυναμεί (αλλά υστερεί στον συντελεστή τερμάτων). Επί της ουσίας ο ΠΟ Ελασσόνας πρέπει να καλύψει μία διαφορά τριών πόντων στο goal average, προβάδισμα που απέκτησε ο ΑΟ Σελλάνων μετά το 5-0 επί του Δία Δίου. Το γεγονός αυτό γεμίζει με περισσότερο άγχος τους παίκτες των «κυανολεύκων» και καθιστά ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους την ερχόμενη Κυριακή. Φυσικά σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος του ΑΟ Σελλάνων (που αγωνίζεται εκτός έδρας με την επίσης βαθμολογικά αδιάφορη Κοζάνη), τότε η νίκη με οποιοδήποτε σκορ είναι ικανή να εξασφαλίσει στην ομάδα της Ελασσόνας την παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Με βάση τα παραπάνω δεδομένα ο ΠΟΕ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελευταίο τελικό από τον οποίο θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Πεπκολάι για μία ακόμα φορά.
«Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο για μας. Βρισκόμαστε σε ισοβαθμία με τον ΑΟ Σελλάνων αλλά υστερούμε στη διαφορά τερμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι εάν η ομάδα της Καρδίτσας κερδίζει μέσα στην Κοζάνη τότε εμείς χρειαζόμαστε νίκη με τρία γκολ περισσότερα από το σκορ που θα πετύχει ο ΑΟ Σελλάνων» σχολίασε ο τεχνικός του ΠΟΕ, Ζήσης Ζιάγκας και πρόσθεσε:
«Θεωρώ πολύ δύσκολο να κερδίσει ο ΑΟ Σελλάνων στην Κοζάνη, ωστόσο στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να γίνουν. Επομένως εμείς θα προσπαθήσουμε στο ματς με τον ΠΟ Φήκης να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Είναι κάτι που προσδίδει περισσότερο άγχος στους παίκτες μας γιατί ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο.
Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή είχαμε πέντε απουσίες. Πλην του Πεπκολάι όλοι οι υπόλοιποι επιστρέφουν, αλλά το Σάββατο θα είμαστε σίγουροι για το ποιοι θα μπορούν να αγωνιστούν» κατέληξε ο Ζήσης Ζιάγκας.
ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ
Σταθερά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ φιγουράρει ο Βασίλης Κατσαμάγκας. Ο επιθετικός του Αετού Μακρυχωρίου ανέβασε κι άλλο τη διαφορά του και μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο Αμύνταιο την περασμένη Κυριακή έφτασε τα 11 τέρματα και βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Κατερινιώτης επιθετικός της ομάδας του Κώστα Κατσάρα πέτυχε σχεδόν τα μισά γκολ του Αετού Μακρυχωρίου (11/23) και, φυσικά, πιστώνεται σημαντικό μέρος από την υλοποίηση των στόχων των «κιτρινόμαυρων». Στη δεύτερη θέση με επτά γκολ ακολουθούν ο επιθετικός του Ηρακλή Λάρισας, Γιώργος Κακαβίτσης και ο Νίκος Κυπαρίσσης της ΑΕ Καρίτσας.
Συνοπτικά οι πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ:
11 γκολ: Κατσαμάγκας (Αετός Μακρυχωρίου)
7 γκολ: Κυπαρίσσης (ΑΕ Καρίτσας), Κακαβίτσης (Ηρακλής Λάρισας)
6 γκολ: Πολίτης, Λώττας (ΑΣΑ), Αλεξίου (ΑΕ Καρίτσας), Ναρίνογλου (Ηρακλής Λάρισας), Ζέρβας (ΠΟ Φήκης), Ματούλας (ΠΟ Ελασσόνας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass