Μετά την Eurovision και η μπάλα απογείωσε την ΕΡΤ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2021 20:40
Οι Λαρισαίοι προτίμησαν τα καφέ για τον τελικό του Champions League  παρά τους καναπέδες του σπιτιού, αφού την αναμέτρηση μετέδιδε η κρατική τηλεόραση Οι Λαρισαίοι προτίμησαν τα καφέ για τον τελικό του Champions League παρά τους καναπέδες του σπιτιού, αφού την αναμέτρηση μετέδιδε η κρατική τηλεόραση

Ένα εκατομμύριο φίλαθλοι παρακολούθησαν το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 στην ΕΡΤ1 την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, τον τελικό του Champions League, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ειδικά στο Β΄ ημίχρονο, όπου η αγωνία για το ποια μεταξύ των δύο αγγλικών ομάδων θα ήταν η τροπαιούχος κορυφώθηκε, η τηλεθέαση έφτασε στο 24,3%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 953.688 πολίτες.
Εντυπωσιακά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ1 και την περασμένη Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, όταν η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε τον τελικό του Europa League, καθώς αυτός εξελίχθηκε σε αγώνα-θρίλερ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Βιγιαρεάλ.
Ειδικά στο τρίτο μέρος του αγώνα (παράταση και πέναλτι), η τηλεθέαση έφτασε στο 19,1%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 584.379 φίλους της στρογγυλής θεάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass