Συνελήφθησαν 43 φίλαθλοι στο «ΔΕΛΤΑ» Καρδίτσας

ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ - ΑΣΑ - ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ, ΡΑΒΔΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2021 20:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Συνελήφθησαν την Κυριακή (30-05-2021), στις 12:30 το μεσημέρι, στο «ΔΕΛΤΑ» (Ε65) Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, 43 φίλαθλοι οι οποίοι ταξίδευαν με λεωφορείο προς την Κατερίνη για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ Α.Ε. Καρίτσας - Αναγέννηση Καρδίτσας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβίαση, κατά περίπτωση, των μέτρων πρόληψης και καταστολής βίας στους αθλητικούς χώρους, της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Οι φίλαθλοι κρατήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας μέχρι το βράδυ της Κυριακής οπότε και τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το συμβάν, στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας επισημαίνεται ότι ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με μετάβαση φιλάθλων τοπικής ομάδας της Καρδίτσας σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ένα λεωφορείο και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
Μία ξύλινη ράβδος στην οποία προεξείχαν μεταλλικά καρφιά.
Μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.
Δυο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους -11,2- γραμμαρίων, 46 κροτίδες, 3 φωτοβολίδες, ένα καπνογόνο και ένα κατσαβίδι.
Έρευνα οι αστυνομικοί έκαναν και σε ένα ακόμη λεωφορείο που μετέφερε επίσης φιλάθλους από την Καρδίτσα για το ποδοσφαιρικό παιγνίδι στην Πιερία, αλλά δεν προέκυψε κάποιο εύρημα όπως τα προαναφερόμενα.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass