Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» της ΑΕΛ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΗΜ. ΜΑΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤ. ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2021 21:03

Δύο ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν για να υλοποιήσει τους στόχους της  στη Super  League  2.


Παίκτης της ΑΕΛ και τυπικά λοιπόν είναι ο Δημήτρης Μαυριάς, που αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας και  ο Παντελής Θεολόγου, ο οποίος έπαιζε στην Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας.
*O Δημήτρης Μαυριάς κατάγεται από την Καρδίτσα και είναι γεννημένος στη Λάρισα στις 3 Οκτωβρίου 1996. Ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματά του στη Γλυφάδα (5 συμμετοχές), από την οποία τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε για να φορέσει τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας έως και το τέλος της σεζόν 2015-2016 (59 συμμετοχές και 4 γκολ). Τη σεζόν 2016-2017 βρέθηκε σε ομάδα της Super League στη Βέροια όπου είχε 3 συμμετοχές, για να ακολουθήσει τη σεζόν 2017-2018 ο Απόλλων Λάρισας (32 συμμετοχές και 8 γκολ). Την επόμενη διετία είχε ενεργό ρόλο στη Super League 2 με τη φανέλα της Παναχαϊκής, με 43 συμμετοχές και 7 γκολ. Τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και είχε 26 συμμετοχές με 9 τέρματα. Τέλος, έχει χριστεί διεθνής, συμμετέχοντας τρεις φορές στην Εθνική Νέων λαμβάνοντας μέρος το 2015 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EURO U19.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα τρία χρόνια του 24χρονου αριστερού και δεξιού winger Δημήτρη Μαυριά. Ο Δημήτρης Μαυριάς, ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Καρδίτσας και την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στη Super League 2 με τη Δόξα Δράμας σε 26 αγώνες πετυχαίνοντας 9 γκολ και κατακτώντας τη δεύτερη θέση των σκόρερ».
*Στα βυσσινί ντύθηκε και ένας ακόμα αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ο 30χρονος δυναμικός κεντρικός αμυντικός Παντελής Θεολόγου, που υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια και ενισχύθηκε έτσι σημαντικά στα μετόπισθεν, η ΑΕΛ.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνιζόταν στον Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Superleague 2, παίζει κυρίως ως  αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος, με ύψος 1,89 και βάρος 71 κιλά. Ο Παντελής Θεολόγου γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1991 στη Γερμανία, όπου και παρέμεινε μέχρι τα 4 του χρόνια. Η καταγωγή του είναι από το Πληκάτι Κόνιτσας, αν και μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα, όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Β’ τοπική κατηγορία, με την ομάδα του Ποσειδώνα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Δ’ τότε Εθνική, στο Σούλι Παραμυθιάς, ακολούθησε Αμβρακικός Βόνιτσας, Πρέβεζα, Εθνικός Αστέρας (11 συμμετοχές 1 γκολ) από τον οποίο πήγε στην Καλλιθέα το 2013 (20 συμμετοχές). Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο, ο οποίος τον έδωσε δανεικό για τη χρονιά 2014-15 στον ΟΦΗ, όπου υπήρχε πρόβλημα με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, και δεν κατάφερε να καταγράψει επίσημη συμμετοχή. Ο Παντελής Θεολόγου επέστρεψε στον Ατρόμητο (2 συμμετοχές) για να ακολουθήσουν ο Άρης Λεμεσού, χωρίς να αγωνιστεί, τα Χανιά (15 συμμετοχές 1 γκολ), ο Απόλλωνας Πόντου (33 συμμετοχές), Καραϊσκάκη Άρτας (25 συμμετοχές), Παναχαϊκή (4 συμμετοχές), Ασπρόπυργος αλλά λόγω της αναστολής, δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή και η επιστροφή του στον Καραϊσκάκη Άρτας (20 συμμετοχές, 3 γκολ).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass