Οργανώνεται για τη νέα σεζόν η ΑΕΛ

ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - ΣΤO ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2021 21:10

Με προσεκτικές κινήσεις έως τώρα και όχι για λόγους εντυπωσιασμού, η ΠΑΕ ΑΕΛ οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, όπου η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2, σε μια χρονιά που αναμένεται πως θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους «βυσσινί».


Μοναδικός στόχος θα είναι η επιστροφή στα «σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται η συμβολή όλων στη συνολική προσπάθεια που θα γίνει και φυσικά μεγάλη υπομονή.
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες μεταγραφές και το ευχάριστο είναι πως, παρότι η ομάδα υποβιβάστηκε, πολλοί ποδοσφαιριστές γνωρίζοντας το μέγεθος και την ένδοξη ιστορία της, θέλουν να έρθουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να φορέσουν τη φανέλα της.
Μακάρι να γίνουν οι πιο κατάλληλες κινήσεις και το δυναμικό της ομάδας να απαρτίζεται από παίκτες που θα αγωνίζονται με διάθεση και υπευθυνότητα, έτσι ώστε στο τέλος ο απολογισμός να έχει θετικό πρόσημο.

 

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Αρχές Ιουλίου και μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με την ΑΕΛ να περιμένει και ποιες αποφάσεις θα παρθούν από τη διοργανώτρια αρχή για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2.
Το βασικό στάδιο θα γίνει όπως όλα δείχνουν στο ορεινό-πανέμορφο Καρπενήσι και εκεί θα διεξαχθεί μία σειρά από φιλικά παιχνίδια, με ομάδες που θα προετοιμάζονται την ίδια περίοδο στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΚΡΟΥΠ ΠΑΙΚΤΩΝ
Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Ζιώγας με τον Κώστα Μαντζιώκα θα συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα προπονήσεις γκρουπ παικτών, που έκρινε η τεχνική ηγεσία πως πρέπει να βελτιώσουν ατομικές τους επιδόσεις και να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας για την καινούργια σεζόν.
Και οι ίδιοι είδαν με ικανοποίηση την κίνηση αυτή και δεν το βλέπουν ως αγγαρεία το ότι θα συνεχίσουν για λίγες ημέρες τις προπονήσεις τους παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ό,τι γίνεται είναι για το καλό τους και θα έχουν όφελος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass