Ανακοίνωσε τον Κούστα η ΑΕΛ

*ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΝΤΟΜΙΡ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ *ΝΕΟΣ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ Ο ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2021 21:05

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται σε όλα τα μέτωπα για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας, έτσι ώστε την καινούργια σεζόν να είναι… περαστική από το πρωτάθλημα της Super League 2 και να επιστρέψει πανηγυρικά στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.


Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του 24χρονου σέντερ φορ Κριστιάν Κούστα αλλά και την αποχώρηση παράλληλα μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας, του Ραντομίρ Μιλοσάβλιεβιτς.
Αναλυτικά οι δύο σχετικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ:
1)Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή για τα επόμενα δύο χρόνια του 24χρονου σέντερ φορ Κούστα Κριστιάν. Ο Κριστιάν ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός σε ομάδες της Super League 2 ( Αιγινιακός 30 συμμετοχές - 4 γκολ / ΑΕ Καραϊσκάκης 16 συμμετοχές -3 γκολ ) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στη Σλοβακία (Zeplin Mihalovce Α’ Εθνική 32 αγώνες – 6 γκολ) και την τελευταία χρονιά έμεινε ελεύθερος την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από τον ΠΑΟΚ και για να μην μείνει χωρίς ομάδα πήγε στο ΟΦ Ιεράπετρας στη Super League 2 όπου αγωνίστηκε σε 25 αγώνες πετυχαίνοντας 5 γκολ.

milosabliebits.jpg

2)Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει μετά από συνεργασία 3,5 ετών, τη λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Radomir Milosavljevic. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στην ομάδα μας αυτά τα 3,5 χρόνια και του ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην οικογενειακή και την προσωπική του ζωή.

liagkas-1.jpg

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ
Μεταγραφή είχαμε όμως και στα… διοικητικά της ΠΑΕ, καθώς έγινε γνωστό πως νέος διοικητικός (α’ αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.
Είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στη Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22.000 σταυρούς. Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρών και να είναι ενεργός στη διοίκηση της ΠΑΕ».

pinakas.jpg

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ
Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή, ως προπονητής της Εθνικής Κ-21, καλώντας 25 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2021 – 2023(5/6/2021).
Μεταξύ αυτών είναι και ο επιθετικός της ΑΕΛ Δημήτρης Πινακάς, ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει επάξια την ομάδα του και τους Λαρισαίους φιλάθλους, που πιστεύουν στο ταλέντο του.
Υπενθυμίζεται ότι για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών, η Εθνική μας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με την Κύπρο, ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν οι: Λευκορωσία, Ισλανδία και Πορτογαλία.
Αναλυτικά οι 25 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Γιώργος Σίμος για το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν είναι οι: Μανδάς, Τζολάκης, Χριστογιώργος, Διαμάντης, Ζαγαρίτης, Κόκοβας, Κωνσταντόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Σταμούλης, Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Θυμιάνης, Λιάσος, Μπότος, Σαρδέλης, Σουρλής, Τσιγγάρας, Γρίβας, Εμμανουηλίδης, Λώλης, Ιωαννίδης, Λώλης, Μαχαίρας, Πινακάς, Χριστόπουλος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass