Και επίσημα Φραντζέσκος

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2021 21:03

Ο Κώστας Φραντζέσκος θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και με τη βούλα της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς χθες εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ, σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνισθεί τη σεζόν 2021-2022 θα είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αλλά και πρώην προπονητής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, επί σειρά ετών, μαζί με τον Γιώργο Σίμο, αλλά και προπονητής τους τελευταίους τρεις μήνες, του Απόλλωνα Λάρισας, ο Κώστας Φραντζέσκος».
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι οι λόγοι της επιλογής του νέου προπονητή είναι η εργατικότητά του και η εντιμότητά του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι συνεργάτες του έχουν ως εξής: «Βοηθός του Κώστα Φραντζέσκου θα είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, καταξιωμένος προπονητής Μιχάλης Ζιώγας. Γυμναστής θα είναι ο Κώστας Μαντζιώκας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Βαγγέλης Τσώτσας. Προπονητής της ομάδας Κ19 θα είναι ο Ευαγγέλου Απόστολος».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γυμναστής Γρήγορης Σαρελάκος θα ενσωματωθεί στην αρχή της προετοιμασίας.

 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ
Διακοπές για λίγους θα γίνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού αρκετοί παίκτες ζήτησαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις - προγράμματα ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης στους παίκτες.
Συγκεκριμένα ζήτησαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις οι: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Αγγελούλης, Χαλάτσης, Κουτσιανούλης, Δάκτυλας, Μιλτιάδης, Ζαχαράκης, Πινακάς, Νικολιάς και Μαξιμένκο.
Επίσης μέρος των προπονήσεων θα παρακολουθεί και ο Ηλιάδης παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία, όπως και ο Γλυνός που την ερχόμενη Πέμπτη θα ντυθεί και αυτός στο χακί.
Σε άδεια βρίσκονται από χθες οι: Ακούνια, Κολομπίνο, Ναγκί, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκράουρ (ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του), Γιακιμόφσκι, Χουσίνο (υποχρεώσεις με την Εθνική Βολιβίας), Στίφλερ (υπάρχουν συζητήσεις για επέκταση συνεργασίας).
Σχετικά με τις μεταγραφές πέντε παίκτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση, ενώ αύριο λογικά αναμένεται η άφιξη ενός σέντερ φορ.
Σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τις μεταγραφές παικτών από την πρώην ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου, τον Απόλλωνα Λάρισας, αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά την επιστροφή στις τάξεις της πρώην ποδοσφαιριστών της που αγωνίσθηκαν στον Απόλλωνα Λάρισας, εκτός του Ευριπίδη Γιάκου, ο οποίος είναι επιλογή του Κώστα Φραντζέσκου και ο οποίος ήδη προπονείται με την ομάδα μας.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμούσε την επιστροφή του Βαγγέλη Μόρα για να σταματήσει ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ την πολύχρονη διεθνή καριέρα του, αλλά ο ίδιος δήλωσε στον κ. Κούγια ότι έχει αποφασίσει να σταματήσει άμεσα το ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει σπουδές προπονητικής στην Ιταλία».

 

ΗΤΤΑ ΤΗΣ Κ-19
Ούτε η ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ μπόρεσε να κερδίσει φέτος τη Λαμία αφού έχασε εντός έδρας με 2-0.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ-19, μαζί με τη βαθμολογία.
Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής
Άρης - ΑΕΚ    3-2
ΟΦΗ - Ολυμπιακός    0-4
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος    3-2
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος    4-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός    5-1
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ    0-4
ΑΕΛ - Λαμία    0-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ    21*
2. Ολυμπιακός    21
3. Παναθηναϊκός    18
4. Άρης    16**
5. AEK    11
6. Λαμία    10
7. ΟΦΗ    9
8. Αστέρας Τρίπολης    8*
9. Ατρόμητος    8*
10. ΠΑΣ Γιάννινα    7**
11. ΑΕΛ    5***
12. Παναιτωλικός    2*
13. Βόλος    1*
14. Απόλλων Σμύρνης    1
*Με (*) είναι οι λιγότεροι αγώνες των ομάδων.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass