Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2021 20:37

Ορίσθηκαν τα μπαράζ
Παναιτωλικού-Ξάνθης
*Πρώτο ματς στα Πηγάδια και η ρεβάνς στο Αγρίνιο
Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League 2, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην ΕΠΟ, η κλήρωση για τα μπαράζ παραμονής/ανόδου ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη, που θα κρίνει τη 14η θέση στη Super League της επόμενης

αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη (26/05) στα Πηγάδια, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/05) στο Αγρίνιο με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό. Ο πρώτος αγώνας θα μεταδοθεί απ’ την ΕΡΤ, ενώ ο δεύτερος απ’ τη NOVA, χωρίς ακόμη να έχει οριστεί η ώρα της έναρξης των δύο αγώνων.

Σήμερα ο τρίτος τελικός
της Α1 εθνικής γυναικών μπάσκετ
Σήμερα θα διεξαχθεί ο τρίτος και τελευταίος τελικός (οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες με 1-1) μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής γυναικών μπάσκετ.
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι του 3ου τελικού της Α1 Γυναικών, είναι οι εξής: ΣΕΦ (αίθ. 5) 15.00 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Σχινάς-Καρακατσούνης-Παντελίδης (Άκελ-Ντίνος).

Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε
το τουρνουά της Λιόν
Τον δεύτερο φετινό τίτλο του στο ATP Tour και έβδομο συνολικά στην καριέρα του, πανηγύρισε στη Λιόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε στον τελικό του τουρνουά του Βρετανού Κάμερον Νόρι (Νο 49 στον κόσμο) με 6-3, 6-3 μέσα σε 69 λεπτά και κατέκτησε το τρόπαιο, εξασφαλίζοντας παράλληλα και 250 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος και το απέδειξε, ελέγχοντας το παιχνίδι και κάνοντας break στο σερβίς του αντιπάλου του σε κρίσιμα σημεία και των δύο σετ. Στο δεύτερο, μάλιστα, ο Βρετανός προηγήθηκε 3-2, αλλά ο Στέφανος πήρε τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και «έκλεισε» το ματς.

Νεκρός 14χρονος οπαδός
*Στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση
του τίτλου από την Ατλέτικο ΜαδρίτηςΈνα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στο κέντρο της Μαδρίτης, καθώς όπως μεταδόθηκε από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ένας 14χρονος οπαδός έχασε τη ζωή του στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Χιλιάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας, μετά τη νίκη των «ροχιμπλάνκος» επί της Βαγιαδολίδ το βράδυ του Σαββάτου (2-1), με την οποία «σφραγίστηκε» και μαθηματικά ο τίτλος της La Liga.
Σύμφωνα με την «El Pais», ο νεαρός επέβαινε σε αυτοκίνητο με το σώμα του έξω από το παράθυρο και φέρεται να χτύπησε το κεφάλι του στην είσοδο ενός πάρκινγκ αυτοκινήτων στην πλατεία της Σάντα Ανα. Το όχημα μετέφερε αρκετούς νεαρούς οπαδούς, τα σώματα των οποίων ήταν επίσης έξω από αυτό, με τον οδηγό να προσκρούει σε αρκετούς προστατευτικούς φράχτες πριν το αυτοκίνητο μπει μέσα στο πάρκο, όπου συνέβη το τραγικό ατύχημα. Στην περιοχή έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο, αλλά δεν κατέστη δυνατό να δοθεί καμία βοήθεια στον άτυχο 14χρονο, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός!

Δημοκρατικές διαδικασίες...

Ο υπεύθυνος μπάσκετ του Γ.Σ. Τυρνάβου Γιάννης Ευαγγέλου μπορεί να μην κρύβει τις σχέσεις του με τον Ευθύμη Ρεντζιά, αλλά τόσο αυτός όσο και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Τυρνάβου, κ. Κυρατζής, μας είπαν ότι η επιλογή για την ψήφο στις εκλογές της ΕΟΚ θα βγει μέσα απ’ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Εμείς θα προσθέσουμε ότι το ίδιο τόνισε και ο υποψήφιος πρόεδρος Παναγιώτης Φασούλας...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass