SUPER LEAGUE

Επικυρώνεται η βαθμολογία...

ΚΑΙ Η ΑΕΛ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΕ UEFA KAI FIFA

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2021 21:15

Η ΑΕΛ έστειλε εξώδικο, ως γνωστόν, προς τη Super League 1 που ζητάει τη μη επικύρωση της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος και αναφέρει ότι θα ζητήσει τουλάχιστον 6.850.000 ευρώ αποζημίωση από τη διοργανώτρια και τις ομάδες που θα ψηφίσουν.


Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότερες ομάδες στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο θα ταχθούν υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας και η σιγουριά έχει μεταφερθεί στην ΕΠΟ που αύριο θα ορίσει τους αγώνες μπαράζ.
Από νομικής και καταστατικής πλευράς η Λίγκα υποστηρίζει ότι είναι καλυμμένη στο να επικυρώσει τη βαθμολογία. Το συγκεκριμένο εξώδικο δεν εμπίπτει, αναφέρουν, στην κατηγορία των ενστάσεων που μπορούν να προκαλέσουν θέματα ή ζητήματα, καθώς έχει να κάνει με την ΕΕΑ και με κατηγορίες για εικονική μεταβίβαση μετοχών.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας πάντως είναι αποφασισμένος να φέρει το θέμα στην UEFA και τη FIFA με τη σιγουριά ότι θα καταφέρει να δικαιωθεί με δεδομένο, όπως υποστηρίζει, ότι οι ευρωπαϊκές αρχές του ποδοσφαίρου προβλέπουν υποβιβασμό σε παράπτωμα, όπως του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ουσία είναι ότι οι υποθέσεις για να τελεσιδικήσουν θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα και ως τότε η ΠΑΕ ΑΕΛ θα έχει ένα πλάνο αγωνιστικό που σε πρώτη φάση φαίνεται ότι θα είναι για τη Super League 2.
Την ερχόμενη Δευτέρα είναι πιθανόν να υπάρξει προπονητής, με τον μεγαλομέτοχο να μιλάει για όνομα-έκπληξη, ενώ αυτήν τη στιγμή υπάρχει επίσημα η προσθήκη του Ευριπίδη Γιάκου. Από κει και πέρα, έχουν κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά δεν ανακοινώνονται, ενώ υπάρχουν επαφές με δύο ακόμα.
Το πιο πιθανό είναι η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών να συνδυαστεί με αυτήν του προπονητή.
Οι προπονήσεις αυτήν τη στιγμή συνεχίζονται, αλλά υπάρχουν δύο τραυματίες, ο Ντουρμισάι και ο Στέφλερ, που τα συμβόλαιά τους τελειώνουν τον Ιούνιο.
Φιλικά παιχνίδια δύσκολα θα γίνουν και όλοι περιμένουν να τελειώσουν οι προπονητικές υποχρεώσεις (τέλη Μαΐου) για να κάνουν διακοπές και να επανέλθουν με τη νέα αγωνιστική χρονιά.

ΠΕΜΠΤΟΣ Ο ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ
Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 9ης-10ης αγων. play οffs & 7ης αγων. play outs του Πρωταθλήματος Super League με τον Ουρουγουανό παίκτη της ΑΕΛ Αντριάν Κολομπίνο να βρίσκεται στην 5η θέση. Αναλυτικά:
1/ Α. Σαρδινέρο    29,81%
2/ Γ. Μασούρας    28,57%
3/ Γ. Κώτσιρας    17,81%
4/ Μαουρίτσιο    16,98%
5/ Α. Κολομπίνο    6,83%

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass