Αδεια Ευρώπης για την ΑΕΛ!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2021 21:02

Η ΑΕΛ χθες εξασφάλισε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης άδεια Ευρώπης και βέβαια συμμετοχής στη διοργάνωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Επαγγελματικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου (Super League 1), για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.


Η Π.Ο.Α. διαπίστωσε ότι η ΑΕΛ ανταποκρίθηκε πλήρως και στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές ανεξόφλητες ή μη διακανονισμένες προς άλλες Π.Α.Ε. και προς εργαζομένους της, όπως, επίσης, έχει αποπληρώσει και διακανονίσει τις ληξιπρόθεσμες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις.
Επίσης με βάση την αξιολόγηση των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων, των χρηματοοικονομικών καταστάσεων ενδιάμεσης περιόδου και των μελλοντικών χρηματοοικονομικών στοιχείων, προκύπτει ότι έχει βιωσιμότητα.
Η ΑΕΛ δέχθηκε και ένα πρόστιμο 1.000 ευρώ, γιατί ενώ πραγματοποίησε σεμινάριο κατά του φαινομένου χειραγώγησης αγώνων στις 21/01/2021, δεν πραγματοποίησε e-learning.
Το μεγάλο «αγκάθι» για τη συνέχεια είναι ο Απόλλων Σμύρνης που δεν πήρε αδειοδότηση λόγω υποβολής ανακριβών στοιχείων (άρθρο 8α παρ. 3 Κανονισμού Αδειοδότησης). Κατά της ανωτέρω απορριπτικής απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.
Αυτό σημαίνει ότι ο Απόλλων θα έχει ποινή -6 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και απαγόρευση μεταγραφών για παίκτες πάνω από 23 ετών πλην 2 τον αριθμό, είτε αλλοδαπών, είτε Ελλήνων και είτε γηγενών για χειμώνα και καλοκαίρι. Επίσης οι ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια δεν θα μπορούν να ανανεώσουν τα συμβόλαια που λήγουν.
Στην ΑΕΛ ερευνούν τα ανακριβή στοιχεία του Απόλλωνα.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) και τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 στις ΠΑΕ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923, ΑΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΕ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΕ 1966, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΕ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ΠΑΕ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΟΦΗ) ΠΑΕ. Δεν χορηγεί άδεια για τις διεθνείς και τις εγχώριες διοργανώσεις στην ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, λόγω υποβολής ανακριβών στοιχείων (άρθρο 8α παρ. 3 Κανονισμού Αδειοδότησης). Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στη Λάρισα θα βρεθούν τέσσερις παίκτες προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν και δύο γνώριμοι στο λαρισινό κοινό παίκτες. Η απόκτησή τους θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ενώ άλλοι δύο παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο των «βυσσινί». Αυτοί οι παίκτες θα παραμείνουν στην ΑΕΛ ανεξαρτήτου της εξέλιξης που θα υπάρχει με την καταγγελία που κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για πολυμετοχικότητα και πολυιδιοκτησία, που αν γίνει δεκτή θα αφαιρεθούν βαθμοί από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Στο Καρπενήσι θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας από 20 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου αν παίξει στη Super League 2 ή από 10 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου αν παίξει στη μεγάλη κατηγορία.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ
Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται για τη μεταδημότευση στον Δήμο Λαρισαίων ζήτησε χθες ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας με έγγραφο που έστειλε στον Δήμο Λαρισαίων, αναφέροντας και τους λόγους για τους οποίους θέλει να γίνει δημότης Λαρισαίων.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass