«Ο Κάστρο το είχε ξανακάνει...»

*ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2021 21:05

Η διαμάχη ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής Κάστρο για ρατσιστικό επεισόδιο στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων το περασμένο Σάββατο (2-0 υπέρ των «βυσσινί») και το οποίο χαρακτήρισε "δήθεν" ο παίκτης της ΑΕΛ

Μανώλης Μπέρτος συνεχίζεται...

Χθες ο Κολομβιανός παίκτης της ηπειρωτικής ομάδας πήγε και κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα των Ιωαννίνων για τα όσα έλαβαν χώρα, κάτι που ανάγκασε τη λαρισινή ΠΑΕ να ξαναβγάλει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Κάστρο το είχε ξανακάνει τον Δεκέμβριο του 2019 στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕ Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα της Super League 2. Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Όπως πληροφορηθήκαμε από τους διοικούντες της ΠΑΕ Καραϊσκάκης τα ίδια είχε κάνει ο Castro, όταν πήγε να σακατέψει ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης φοβούμενος την κόκκινη κάρτα και τελικά πήρε κίτρινη και γλίτωσε την αποβολή».
Παράλληλα, αιτιολογούν και τη συμπεριφορά του παίκτη αναφέροντας: «Οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αντί να ευχαριστούν τον κ. Μανούχο γιατί δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιρικό εγκληματία Castro (μία για το αντιαθλητικό παίξιμό του και μία για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή και τους αντιπάλους του), κάνουν καταγγελίες και ανακοινώσεις έχοντας ως κίνητρο μόνο να κερδίσουν τον αγώνα, όπως προβλέπουν οι πειθαρχικές διατάξεις, γιατί η βαθμολογική διαφορά μεταξύ μας έχει περιοριστεί στους 8 βαθμούς και η βέβαιη τιμωρία με την οποία απειλείται ο ΠΑΣ Γιάννινα για την πώληση των μετοχών από τον Χριστοβασίλη στους συνεταίρους του τότε ιδιοκτήτη της Ξάνθης Πολυχρόνη Συγγελίδη, Γιάννη και Κωνσταντίνο Αυδή, χωρίς να ενημερώσουν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να εγκριθεί από αυτή πρώτα η μεταβίβαση των μετοχών και μετά να συνταχθούν τα συμβολαιογραφικά έγγραφα για τη μεταβίβαση των μετοχών, αυτοί ούτε ενημέρωσαν, αλλά έκαναν κρυφά τα συμβόλαια στις 27/2/2015 για να μην αποκαλυφθεί και η πολυιδιοκτησία και κινδυνεύουν με ενδεχόμενη ελάχιστη τιμωρία, μόνο για τη μία από τις δύο παραβάσεις, αφαίρεσης 10 βαθμών».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Το τέλος του πρωταθλήματος της Super League 2 περιμένει η ΠΑΕ ΑΕΛ για να κάνει ανακοινώσεις μεταγραφών μετά από αυτήν του Κυριάκου Ζησούλη από τον Αετό Μακρυχωρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός αμυντικού και ενός επιθετικού με τους οποίους ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία.
Από κει και πέρα αναμένονται οι επόμενες κινήσεις αφού στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη γρήγορα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.
Οι προπονήσεις της θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Μαΐου ώστε σε περίπτωση που γίνει δεκτή η καταγγελία της ΑΕΛ κατά του ΠΑΣ Γιάννινα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η ομάδα να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει του μπαράζ παραμονής.

Του Σωτ. Κέλλα 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass