Εύκολη νίκη των γυναικών της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2021 20:16

Εύκολη νίκη πέτυχε προχθές η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ επί της Βασίλισσας Θράκης χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών, όπου οι «βυσσινί» κέρδισαν άνετα με 9-0.


Η ΑΕΛ επηρεασμένη από τους συνεχόμενους αγώνες, αλλά και από το άτυχο αποτέλεσμα στη Δράμα, ξεκίνησε τον αγώνα υποτονικά και επιφυλακτικά, με τον αντίπαλό της να παρατάσσεται αμυντικά και με στόχο να προφυλάξει τα μετόπισθεν.
Παρόλα αυτά η Χρύσα Λάσκου κατάφερε σε δύο περιπτώσεις να νικήσει την αντίπαλη τερματοφύλακα και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Βασίλη Πάνου εμφανίστηκαν «μεταμορφωμένες» προς το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 9-0.
Για την ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος τα γκολ σημείωσαν οι Μούστο, Ριμπάνσκα από δύο τέρματα και από ένα οι Γούλα, Νικολαΐδου και Ναφούλα.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Σωματείου του Απόλλωνα Λάρισας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Χρήστο Τερζούδη για την παραχώρηση του γηπέδου της Φιλιππούπολης, δίνοντας για ακόμα μία φορά λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.
Για την ΑΕΛ ξεκίνησαν οι: Πίσπα, Ρήγα, Σωτηριάδη, Παυλοπούλου, Γούλα, Λάσκου, Σκοτεινιώτη, Μούστο, Ναφούλα, Ριμπάνσκα, Σιάχου, ενώ έπαιξαν οι: Τσαραντάνη, Κόντου, Τσιάρα και Νικολαΐδου.
*Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass