ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Πήρε Ομπόντο η Ξάνθη

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2014 1:04 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:17

Παίκτης της Ξάνθης είναι ο Κριστιάν Ομπόντο. Πρόκειται για τον 30χρονο Νιγηριανό μέσο, ο οποίος είχε χρόνια παρουσίας στην Ιταλία, καθώς είχε αγωνιστεί σε Περούτζια, Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Τορίνο και Λέτσε, ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Ολιανένσε, όπου είχε 13 συμμετοχές. Η λιτή ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας ανέφερε τα εξής: «Η Π.Α.Ε. SKODA Ξάνθη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Christian Udubuesi Obodo.»

* Λίγο πριν την ανακοίνωση του Ομπόντο όμως η Ξάνθη διέψευσε με σκωπτικό τρόπο τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να συζητά με τον Γιώργο Καραγκούνη για την υπογραφή συμβολαίου. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αυτά οι δύο πλευρές είναι στο τελικό στάδιο των επαφών και, μάλιστα, η διοίκηση της ακριτικής ΠΑΣ προσφέρει στον Καραγκούνη ένα «πακέτο» που θα περιλάμβανε εκτός από το ποσό του συμβολαίου και άλλες παροχές, όπως σπίτι, αυτοκίνητο κλπ. Η διοίκηση της ΠΑΕ απάντησε χθες με μια ειρωνική ανακοίνωση, διαψεύδοντας όλες αυτές τις πληροφορίες των ΜΜΕ. Η ανακοίνωση: «Τελικά ευρέθη. Η SKODA ΞΑΝΘΗ νοίκιασε έπαυλη 5.000 τ.μ. με εξωτερική και εσωτερική πισίνα, με ελικοδρόμιο και με μικρή έκταση για το παιχνίδι του γκολφ για τον ποδοσφαιριστή που έρχεται να υπογράψει σ’ εμάς, τον κ. Καραγκούνη. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας.»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass