×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/288882

Ολα ανοιχτά για το ματς της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Ή ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΝ ΧΑΤΙΡΑ, ΜΟΥΚΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΝΟΥΝΙΤΣ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2021 21:14

Oλα ανοιχτά παραμένουν για το αν θα γίνει το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο Αλκαζάρ (19:30), στο πλαίσιο της τελευταίας  αγωνιστικής των πλέι άουτ, του πρωταθλήματος της Super League 1.


Μέχρι χθες αργά το βράδυ δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για διεξαγωγή ή  αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς στο τυπικό του θέματος, χθες  η ομάδα των Ιωαννίνων  έκανε  τα τρίτα επαναληπτικά τεστ και αν έχουν αρνητικοποιηθεί τα πρώτα κρούσματα ή έστω 3 από τα 7, το πιθανότερο είναι να δοθεί η άδεια από τις υγειονομικές αρχές να διεξαχθεί ο αγώνας  με την ΑΕΛ. Διαφορετικά οδεύουμε προς νέα αναβολή, που θα είναι πλέον ταλαιπωρία και για τις δύο ομάδες, καθώς η ΑΕΛ θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα, ενώ για τους φιλοξενούμενους εκκρεμεί και ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
*Κατά τα άλλα, χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές  εγκαταστάσεις των Δένδρων και η είδηση που βγαίνει είναι πως τρεις παίκτες οι Μουκαντζό, Μπεν Χατίρα και Νούνιτς, ειδοποιήθηκαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τους «βυσσινί».
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλοι παίκτες θα ακολουθήσουν  τον δρόμο των τριών και γενικά όπως δείχνουν τα πράγματα, γίνεται αξιολόγηση του δυναμικού και θα μείνουν για το πρωτάθλημα της Super League 2 οι παίκτες που είναι απαραίτητοι να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού.
Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, ενώ δίνεται η ευκαιρία στους παίκτες της Κ-19 που επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση να δείξουν πως μπορούν να προσφέρουν την καινούργια σεζόν, στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας.

 

Θα διεξαχθεί ένας γύρος στο πρωτάθλημα της Super League Κ-19

Την απόφαση να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Super League Κ-19 πήρε η διοργανώτρια, αλλά με τη διεξαγωγή ενός γύρου.
Αναλυτικά: «Κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K-19 με το πέρας του α’ γύρου.
Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Gallery άρθρου

{gallery}288882{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass