ΡΑΝΙΕΡΙ:

«Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένοι να παίζουν κλειστά...»

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2014 14:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:16

 

Μια εθνική ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς είναι το ζητούμενο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport".

«Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένοι να παίζουν κλειστά και να περιμένουν για να αντεπιτεθούν. Εμένα μου αρέσει το κάθετο ποδόσφαιρο και η ταχύτητα, αλλά είναι αδύνατον όλα να γίνουν αμέσως. Μετά τη Ρουμανία και τη Φινλανδία τον Οκτώβριο, θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα» τόνισε ο Ιταλός προπονητής, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του EURO 2016. «Χρειάζονται ξεκάθαρες ιδέες και άμεση αφομοίωσή τους. Έχω μελετήσει πολύ, αλλά υπάρχει λίγος χρόνος. Συγκεντρωνόμαστε 1η Σεπτεμβρίου και στις 7 παίζουμε με τη Ρουμανία στην Αθήνα κεκλεισμένων των θυρών, λόγω ποινής που επιβλήθηκε στα πλέι-οφ. Δεν είναι εύκολο ξεκίνημα».

Για την αγωνιστική ποιότητα αυτής της εθνικής ομάδας είπε ότι «υπάρχουν εξαιρετικές μονάδες και ένα συμπαγές σύνολο», ενώ σχετικά με την αποχώρησή του από τη Μονακό εξήγησε ότι «ζήτησα 3-4 παίκτες, για να εξελιχθούμε ως ομάδα, αλλά ο πρόεδρος είχε διαφορετική άποψη».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass