Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Θερινά μαθήματα… μπάσκετ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2014 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:13
 
 
Του Κ. Γκιάστα
Φωτ. Β. Ντάμπλης
 
Συνήθως τα θερινά μαθήματα γίνονται για τα αγγλικά ή για κάποια άλλη ξένη γλώσσα. Όμως στον Κεραυνό αποφάσισαν να παραδώσουν δωρεάν θερινά μαθήματα μπάσκετ. Οι εθελοντές μαθητές που βρέθηκαν ήταν δεκάδες και αφιέρωσαν ολόκληρο το καλοκαίρι τους μαθαίνοντας συστήματα, βελτιώνοντας τη φυσική τους κατάσταση και κάνοντας αυτό που αγαπάνε περισσότερο απ΄ όλα. Δηλαδή να παίζουν μπάσκετ.
Η «Ε» επισκέφτηκε ένα πρωινό το κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ και εκεί βρήκαμε τον προπονητή Αντώνη Πάκα που μαζί με τη γυμνάστρια Γεωργία Τσιπλικιάρη έχουν αναλάβει την εκπαίδευση των αθλητών που ανήκουν στις κατηγορίες παίδων και εφήβων.
«Είδαμε πως λόγω της κρίσης πολλές οικογένειες δεν θα πηγαίνανε διακοπές. Αυτό κρατούσε πολλά παιδιά στην Λάρισα και δεν θέλαμε να πάει χαμένος ο χρόνος. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι το πρωτοποριακό. Να μην σταματήσουμε ούτε μια ημέρα από το μπάσκετ που αγαπάμε. Να κάνουμε θερινά μαθήματα» τόνισε στην «Ε» ο Αντώνης Πάκας και συνέχισε «Σχεδόν 30 παιδιά παίδες και έφηβοι, όχι μόνο παιδιά του συλλόγου αλλά παιδιά και από άλλους συλλόγους ήρθαν να προπονηθούν και εμείς δεν ζητήσαμε ούτε ένα ευρώ. Στόχος μας είναι να τους δώσουμε αυτό που ζητάνε και γι αυτό κάναμε αυτήν την κίνηση».
Παρών στις προπονήσεις φυσικά και ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Πάκας που με τη σειρά του τόνισε «Ο Κεραυνός είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες και τις μεγαλύτερες διακρίσεις σε όλα τα τμήματα υποδομής. Να μην ξεχνάμε πως έχει βγάλει σχεδόν όλους τους μεγάλους παίκτες της Λάρισας και αυτή η παράδοση οφείλει να στηριχθεί. Πρώτα θα γίνει αυτό από εμάς και μετά από τους παίκτες. Γι΄ αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα εύρεσης νέου ταλέντου. Μέσα στο καλοκαίρι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην αφήσουμε ούτε μια ημέρα να πάει χαμένη. Το έχει ανάγκη ο αθλητισμός το έχει ανάγκη το λαρισινό μπάσκετ».
*Όσον αφορά τώρα στην ανδρική ομάδα του Κεραυνού αυτήν θα αρχίσει προετοιμασία στις 20 Αυγούστου και φέτος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ αφού κατάφερε πρόσφατα να κερδίσει σε αγώνα μπαράζ τη Σκιάθο. Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα θα είναι οι Ζαφειρούλης και Γκόρης από τα τμήματα υποδομής του Φοίνικα και της ΑΕΛ αντίστοιχα, ο Δότας που έπαιζε στην Ελασσόνα και ο Ανδρέας Πεντάρης από τα Χανιά.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass