Και τώρα ο ΟΦΗ...

*Η ΑΕΛ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ «ΤΕΛΙΚΟ» ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ *ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2021 21:25

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε η ΑΕΛ προχθές το βράδυ από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και το 0-0 με αντίπαλο τη Λαμία ίσως αποδειχθεί πως θα είναι πολύτιμο στον δρόμο προς τη σωτηρία.


Οι «βυσσινί» δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, κατάφεραν όμως τελικά να μη χάσουν και αυτό είναι θετικό, καθώς η ομάδα βρίσκεται μέσα στον στόχο της παραμονής και όλα, όπως δείχνουν, θα εξαρτηθούν στην αναμέτρηση του Σαββάτου (24/4) με τον ΟΦΗ στο στάδιο Αλκαζάρ.
Ένα παιχνίδι «τελικός», όπου μονόδρομος αποτελεί η νίκη για να μην μπλέξει περισσότερο η υπόθεση της σωτηρίας και έρθουν τα πάνω κάτω.
Η ΑΕΛ με τους τρεις βαθμούς πιθανότατα θα «αγκαλιάσει» την παραμονή και ακολούθως στα παιχνίδια που μένουν με Βόλο (εκτός έδρας) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός έδρας) μπορεί η λαρισινή ομάδα να πετύχει αυτό που θέλει. Θα εξαρτάται ουσιαστικά από την ίδια το τι μπορεί να κάνει. Από κει και πέρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στο ντέρμπι του Σαββάτου και όχι εφησυχασμός, το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως η ΑΕΛ αξιοποιώντας το αβαντάζ της έδρας, θωρείται ικανή να πάρει αυτό που θέλει.
*Χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στη Λαμία έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά σε πρόγραμμα προπόνησης στα Δένδρα. Προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός των ήδη τραυματιών Σπαρβ, Νούνιτς και Γκράουρ, ενώ ο Νικολιάς, που είχε στομαχικές διαταραχές, χθες δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση και προπονήθηκε κανονικά. Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα, στην ομιλία του αναμένεται να επισημάνει τα λάθη που έγιναν στη Λαμία, καθώς η ομάδα μετά το 20’ ήταν νωχελική και παρουσιάστηκε πολύ μέτρια, σε σχέση με άλλους αγώνες των πλέει άουτ, όπου ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι προχθές.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ
Τρεις αγωνιστικές μένουν ακόμη για το τέλος των Play out του πρωταθλήματος της Super League 1 και ουσιαστικά τρεις ομάδες θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν η μία σε μπαράζ και η 14η θέση σε απευθείας υποβιβασμό στη Super League 2.
Όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός είναι το γκρουπ των τριών ομάδων που θα παλέψουν για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και της 13ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων (με * τα εκτός έδρας παιχνίδια):
ΟΦΗ (25)
ΑΕΛ*
Λαμία*
Παναιτωλικός

 

ΑΕΛ (24)
ΟΦΗ
Βόλος*
ΠΑΣ Γιάννινα
 
Παναιτωλικός (24)
ΠΑΣ Γιάννινα*
Ατρόμητος
ΟΦΗ*

ΜΕΘΑΥΡΙΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε ότι μεθαύριο Παρασκευή 23/4 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass