Χωρίς άγχος ο Απόλλων στα Περιβόλια Χανίων

ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (14:00) - ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Δημοσίευση: 18 Απρ 2021 13:15

Προτελευταία στροφή σήμερα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2 και ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί στις 14:00, χωρίς άγχος στα Περιβόλια Χανίων, με στόχο να κάνει μία καλή εμφάνιση και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.


Οι «κυανόλευκοι» θέλουν τους βαθμούς, προκείμενου να διατηρήσουν τις λιγοστές ελπίδες που έχουν για να πλασαριστούν στην 6η θέση, όπου πλέον τον πρώτο λόγο έχουν να τερματίσουν Διαγόρας Ρόδου και Παναχαϊκή.
Και επειδή πολλές φορές τονίζουμε πως «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία», η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει πρώτα να κάνει το καθήκον της και μετά να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Κώστας Φραντζέσκος άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Κώστα Καρρίκι, Νίκο Γκόλια, Νίκολα Ντα Κάμπο και τον Γιάννη Μπαστιάνο που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.
Έτσι αναμένεται πως θα κάνει και ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, χρησιμοποιώντας και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.
Στην Κρήτη η αποστολή του Απόλλωνα, η οποία ταξίδεψε αεροπορικώς από την Αθήνα, χθες το απόγευμα, απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γλύκο (Τ), Αστρά (Τ), Σκούπρα, Μόρα, Μπαλογιάννη, Γεωργακόπουλο, Καμπέρη, Χατζή, Αθανασιάδη, Μπάλλα, Λίταινα, Γκουντρουμπή, Καλούση, Σέχου, Ομπράντοβιτς, Μπάμπη, Γιάκο, Λουκά, Τασιούλη, Σούλτσε.

 

ΤΑ ΧΑΝΙΑ
Χθες το μεσημέρι, με προπόνηση στα Περιβόλια, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Χανίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Μετά από την προθέρμανση το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης είχε ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις.
Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δεν βρίσκονται οι Καμαρά, Νίκολιτς, Ζιαμπάρης, Βρεττός (τραυματίες), Διαμαντόπουλος, Πλέγας, Μασένα (τιμωρημένοι). Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Κάρλος, Μπραμπίγια, Μυφτάρι, Κάσσος, Βασιλόγιαννης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΒΑΤΣΙΟΣ
Ο Αριστείδης Βάτσιος από την Ένωση Δυτικής Αττικής ορίστηκε να «σφυρίξει» το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας στα Περιβόλια με τα Χανιά, σήμερα Κυριακή (14.00).
Συνεργάτες του, θα είναι οι Στάθης Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), Κυριάκος Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), 4ος ο Γιώργος Πατεμτζής (Ηρακλείου) και παρατηρητής διαιτησίας ο Εμμανουήλ Παπαδάκης (Λασιθίου).

 

ΑΛΜΑ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1
Ο Ιωνικός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής της 21ης αγωνιστικής της Super League 2. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Πολέτο μόλις στο 8ο λεπτό, οι Νικαιώτες επικράτησαν στη Λιβαδειά 2-1 του Λεβαδειακού, εξασφάλισαν την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, καθώς ξέφυγαν οκτώ βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης. Δύο αλλαγές του Δημήτρη Σπανού ήταν αυτές που χάρισαν στον Ιωνικό την 7η συνεχόμενη νίκη του, καθώς ο Ματσούκας ισοφάρισε στο 58’ (στην πρώτη του επαφή με την μπάλα) και ο Μάναλης πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 81’.
Οι Βοιωτοί γνώρισαν την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα τους και πλέον ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με την Ξάνθη. Οι «ακρίτες» πέρασαν με ανατροπή από την Ιεράπετρα, όπου επικράτησαν 2-1 του τοπικού ΟΦΙ με τέρματα των Καπνίδη και Μικελτάτζε, αν και έχαναν με 1-0 έως το 80’! Στη Ρόδο, τέλος, ο Διαγόρας νίκησε 2-0 τα Τρίκαλα και συνεχίζει τη μάχη για να μπει στα πλέι-οφ.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(21η αγωνιστική)
*Διαγόρας Ρόδου-Τρίκαλα    2-0
(29’ Σμυρλής σουτ, 63’ Ντοριβάλ φάουλ)
*Λεβαδειακός-Ιωνικός    1-2
(8’ Πολέτο σουτ - 58’ Ματσούκας σουτ, 81’ Μάναλης κεφ.)
*Ο.Φ. Ιεράπετρας-Ξάνθη    1-2
(45’ Ντάλα Κόστα σουτ - 80’ Καπνίδης σουτ, 88’ Μικελτάντζε σουτ)
ΣΗΜΕΡΑ
14:00 Χανιά-Απόλλων Λάρισας
14:45 Α.Ε. Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας
14:45 Παναχαϊκή-Εργοτέλης

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 21 αγώνες)
Ιωνικός    46
Λεβαδειακός    38
Ξάνθη    38
Εργοτέλης    32 -20 αγ.
Χανιά    31 -20 αγ.
Διαγόρας Ρόδου    30
Παναχαϊκή    28 -20 αγ.
Απόλλων Λάρισας    24 -20 αγ.
Τρίκαλα    23
Δόξα Δράμας    20 -20 αγ.
Ο.Φ. Ιεράπετρας    12
Α.Ε. Καραϊσκάκης    12 -20 αγ.

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22η)
15:30 Ξάνθη-Παναχαϊκή
15:30 Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός
15:30 Ιωνικός-Χανιά
15:30 Τρίκαλα-Ο.Φ. Ιεράπετρας
15:30 Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης
15:30 Καραϊσκάκης-Διαγόρας Ρόδο* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα του πρώτου γύρου στη Φιλιππούπολη, όπου ο Απόλλων Λάρισας με γκολ του Ομπράντοβιτς επικράτησε των Χανίων με 1-0.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass