Τρεις ακόμα επεκτάσεις συμβολαίων...

*ΔΗΜ. ΠΙΝΑΚΑΣ, ΑΛ. ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤ. ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ *ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ *ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2021 21:05

Ο Ηλιάδης υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, ο Γλυνός θα το επεκτείνει για άλλα δύο χρόνια, ο Νούνιτς για άλλα τρία, αλλά ακολουθούν άλλες τρεις...

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, ο Πινακάς θα κάνει επέκταση του συμβολαίου του από το 2024 μέχρι το 2025, ενώ του Χαλάτση και του Σουλούκου αντί του 2022 θα λήξει το 2025.

Στόχος είναι από τώρα η ομάδα να έχει ανανεώσει ορισμένα συμβόλαια και να μπορεί να παίζει χωρίς άγχος.
Η νίκη πάντως επί του Ατρομήτου με 1-0 το περασμένο Σάββατο έφερε χαμόγελα σε όλους, ενώ το πανηγύρισαν έξαλλα ακόμη και οι «ψυχροί» Γερμανοί με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο σκόρερ Στίφλερ έγραψε: «Πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου λόγω της ιστορικής νίκης χθες το βράδυ», ενώ τα ίδια ανέφερε και ο Μπεν-Χατίρα που μίλησε και αυτός για περηφάνια.
Η ΑΕΛ έμεινε για τρεις διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος αήττητη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι οι τρεις αγώνες στα play outs, όπου έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.
Η ΑΕΛ κέρδισε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, στη Ριζούπολη και το Περιστέρι, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Είχε να κάνει κάτι τέτοιο από τον Απρίλιο του 2009. Τότε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είχε νικήσει διαδοχικά Ηρακλή, Ολυμπιακό και Λεβαδειακό εκτός έδρας με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play offs εκείνης της σεζόν και την έξοδό της στην Ευρώπη για τελευταία φορά.
Παράλληλα, η ΑΕΛ για έβδομο σερί παιχνίδι πετυχαίνει τέρμα, ενώ στην άτυπη βαθμολογία των πλέι άουτ προηγείται με 7 βαθμούς έχοντας συγκάτοικο τη Λαμία που κέρδισε χθες στα Γιάννενα τον ΠΑΣ με 2-1.
Αναλυτικά οι σχετικοί πίνακες:
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΠΣ Βόλος 38
Γιάννινα 34
Απόλλων Σμύρνης 30
Λαμία 30
Ατρόμητος 29
ΟΦΗ 24
ΑΕΛ 23
Παναιτωλικός 21
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OYT
ΑΕΛ 7
Λαμία 7
ΟΦΗ 5
ΝΠΣ Βόλος 5
Γιάννινα 3
Απόλλων Σμύρνης 2
Παναιτωλικός 1
Ατρόμητος 1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΝΠΣ Βόλου 33
Γιάννινα 31
Απόλλων Σμ. 28
Ατρόμητος 28
Λαμία 23
Παναιτωλικός 20
ΟΦΗ 19
ΛΑΡΙΣΑ 16

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass