MotoGp και Covid

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο MARC MARQUEZ...

Δημοσίευση: 11 Απρ 2021 12:00

Μετά τους διπλούς αγώνες στο Qatar, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ετοιμάζεται

για τις ευρωπαϊκές μάχες που θα ξεκινήσουν από το Portimao την επόμενη εβδομάδα. Μετά ακολουθούν τα Grand Prix σε Jerez και Le Mans. Όμως, στην περίπτωση του τελευταίου, οι οιωνοί δεν είναι καλοί, λόγω των περιορισμών στη χώρα. Μάλιστα ήδη απ’ όταν διεξάγονταν οι Αγώνες στο Qatar, ακούγονταν στο paddock ότι στην Dorna και στη FIM, υπήρχε η σκέψη για εναλλακτικό πλάνο, το οποίο θα συμπεριλάμβανε δύο GP στο Mugello. Αυτό παραμένει σαν εναλλακτική, σε περίπτωση που τελικά ο Γύρος στη Γαλλία ακυρωθεί. Ο αγώνας μπορεί -για την ώρα- να μην κινδυνεύει, ωστόσο χθες έγινε γνωστό επισήμως ότι το εγκαταλείπεται το αρχικό πλάνο ενός GP με θεατές. Έτσι, στη σχετική ανακοίνωση διαβάζουμε ότι ο Αγώνας στη Γαλλία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Όσοι είχα αγοράσει εισιτήριο, θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.
Επομένως, για την ώρα, το Le Mans παραμένει στο Ημερολόγιο Αγώνων, αλλά πολλά περισσότερα θα ξέρουμε τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Σημείωση: ο 24ωρος Αγώνας του Le Mans έχει ήδη ακυρωθεί... Ο Marc Marquez είναι ένας από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας που θα περάσουν από το Ιατρικό Κέντρο της πίστας στο Portimao, την Πέμπτη πριν από τον Αγώνα. Εκεί, οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι. Μαζί του, στο Ιατρικό Κέντρο, θα είναι και οι Miller-Lecuona, που πρόσφατα έκαναν επέμβαση arm-pump.
Ο Marc Marquez θα εξεταζόταν αύριο στο νοσοκομείο Hospital Ruber Internacional στη Μαδρίτη από την ιατρική ομάδα που έκανε την 3η επέμβαση στο χέρι του 4 μήνες νωρίτερα. Όμως το πρόγραμμα άλλαξε και η επίσκεψη στους γιατρούς έγινε χθες και οι Doctors Samuel Antuña και Ignacio Roger de Oña, που ηγούνται της ομάδας, μαζί με τους Doctors De Miguel, Ibarzabal και Garcia Villanueva, εξέτασαν τον ασθενή και αποφάνθηκαν ότι η κλινική κατάσταση του βραχιόνιου οστού είναι πολύ ικανοποιητική, με εμφανή πρόοδο στην ενοποίηση του κοκάλου. Με δεδομένο αυτήν την κατάσταση ο Marquez μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, πάντα υποθέτοντας ότι υπάρχει το λογικό ρίσκο της αθλητικής του δραστηριότητας. Ο Marc Marquez σχολίασε το γεγονός στα social media:
“Είμαι πολύ χαρούμενος! Χθες επισκέφτηκα τους γιατρούς και μου έδωσαν το «πράσινο φως» για να επιστρέψω στους αγώνες. Ήταν 9 δύσκολοι μήνες, με στιγμές αβεβαιότητας και πολλά πάνω και κάτω. Και τώρα επιτέλους θα μπορώ να χαρώ το πάθος μου και πάλι! Θα σας δω την επόμενη εβδομάδα στο Portimao!”.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass