Ατρόμητος-ΑΕΛ: Κουμπαράκης

ΚΡΟΑΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΟ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2021 20:20

Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 3η αγωνιστική των Play off και Play out του πρωταθλήματος Super League 1.

Ο 32χρονος ρέφερι, Στέφανος Κουμπαράκης, από τον σύνδεσμο διαιτητών Κυκλάδων, γυμναστής στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, που θα γίνει σήμερα στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
Ο Κυκλαδίτης ρέφερι, γεννημένος στη Σύρο, είχε πάρει... μεταγραφή για τον Σύνδεσμο της Θράκης, όπου και ταυτόχρονα σπούδαζε, ενώ διηύθυνε τον πρώτο του αγώνα, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-1, στις 30 Απριλίου 2017. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2020-2021 στην εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Άρη (26/01/2021) για τη Super League 1, στην εντός έδρας ήττα 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης (18/10/2020) για τη Superleague 1, τη σεζόν 2019-2020 με την ΑΕΚ (05/10/2019) που είχε λήξει ισόπαλος με 0-0 τη σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1, με τον Λεβαδειακό (03/11/2018) για τη Super League και τη σεζόν 2017-2018 στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA με τον Πανιώνιο (03/02/2018) που είχε λήξει ισόπαλος με 0-0, για τη Super League. Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), ο Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών). Τέταρτος θα είναι ο Μάνος Σκουλάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας, στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) με βοηθό τον AVAR, Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Ιωσηφόγλου από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.
O Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League 1. Βοηθοί του θα είναι οι Πάτακι και Ζομπένιτσα, ενώ 4ος ορίστηκε ο Κουτσιαύτης και στο VAR οι Ρέινσρεμπερ και Μεϊντάνας.
Στο δε Άρης-ΑΕΚ, θα σφυρίξει ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους Ζιουκ, Μεσλίνκα, 4ο τον Διαμαντόπουλο και τους Στούκαν, Δημόπουλο στο VAR.
Την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης. Βοηθοί του, οι Απτόσογλου, Κόλλιας, 4ος ο Γκάμαρης και στο VAR οι Μανούχος και Καλαμπόκης.
Αναλυτικά οι ορισμοί:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Βόλος-Παναιτωλικός: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τζιουβάρας (Κοζάνης), 4ος Κοτσάνης (Δράμας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), παρ.: Βλάχος (Γρεβενών)
17:15 Απόλλων-ΟΦΗ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), παρ.: Τριτσώνης (Αθηνών)
19:30 Ατρόμητος-Λάρισα: Κουμπαράκης (Κυκλάδων) , Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος Σκουλάς (Θεσσαλίας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), παρ.: Ιωσηφόγλου (Αθηνών)
ΑΥΡΙΟ
15:00 Άρης-ΑΕΚ: Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία), Ζιουκ (Λευκορωσία), Μεσλίνκα (Λευκορωσία), 4ος Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), VAR: Στούκαν (Κροατία), Δημόπουλος (Δυτ. Αττική), παρ.: Γκαιτατζής (Δράμας)
17:15 Αστέρας-ΠΑΟΚ: Καραντώνης (Ημαθίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Μανούχος (Αργολίδας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), παρ.: Καρατζάς (Εύβοιας)
19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Μπέμπεκ (Κροατία), Πάτακι (Κροατία), Ζομπένιτσα (Κροατία), 4ος Κουτσιαύτης (Άρτας), VAR: Ρέινσρεμπερ (Ισραήλ), Μεϊντάνας (Αχαίας), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία: Παπαπέτρου (Αθηνών), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR: Τζήλος (Λάρισας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), παρ.: Τικόζογκλου (Μακεδονίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass