Με στόχο τη νίκη η ΑΕΛ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΡΙΖΟΥΠΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2021 18:05

Αποφασισμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι η ΑΕΛ σήμερα στις 19.30 στον τρίτο αγώνα των πλέι άουτ που θα δώσει στην Αθήνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών, έχοντας το πλεονέκτημα να γνωρίζει τα αποτελέσματα των δύο βασικών διεκδικητών της παραμονής, του Παναιτωιλικού (παίζει εκτός στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ν.Π.Σ. Βόλου) κα του ΟΦΗ (αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης).


Σε περίπτωση που κερδίσουν οι δύο ανταγωνιστές της ΑΕΛ, η νίκη είναι επιβεβλημένη, ενώ αν δεν κερδίσουν, τότε υπό προϋποθέσεις ίσως και η ισοπαλία να είναι καλό αποτέλεσμα.
Η λαρισινή ομάδα με νίκη κρατάει την τύχη της παραμονής στα πόδια των ποδοσφαιριστών της.
Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ο Τζιανλούκα Φέστα έχει τόσες πολλές επιλογές για την αρχική ενδεκάδα, καθώς επέστρεψαν οι: Ζίζιτς, Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς και μοναδικοί απόντες θα είναι ο εγχειρισμένος Τιμ Σπαρβ και ο Μουκαντζό που έχει ένα τράβηγμα στο πόδι.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα ο προπονητής προσανατολίζεται να ξεκινήσει με το γνωστό 4-2-3-1, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Ναγκί, στην άμυνα τους: Μπέρτο, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόσφκι, στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ τους Κολομπίνο και Στίφλερ και πιο μπροστά τους Νικολιά ή Πινακά, Μπεν-Χατίρα, Ακούνια και πιο μπροστά τον φορμαρισμένο Ντουρμισάι. Θέση διεκδικεί και ο Μιλοσάβλιεβιτς.
Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή (η οποία κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Ελευσίνας) ο Ιταλός τεχνικός των «βυσσινί» Τζιανλούκα Φέστα είναι οι: Ναγκί, Σουλούκος, Μπέρτος, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Ντουρμισάι, Νικολιάς, Ακούνια, Πινακάς, Καρανίκας και Γκοτζαμανίδης.

 

ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ Ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το καλύτερο τέρμα της 2ης αγωνιστικής Play offs / Play outs του πρωταθλήματος Super League 1. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φιορίν Ντουρμισάι, για το γκολ που πέτυχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχε 3.14% των ψήφων και πήρε την 5η θέση. Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 2ης αγωνιστικής των Play offs / Play outs του Πρωταθλήματος Super League.
1) Σ. Σίλβα 71,92%.
2) Γ. Μασούρας 14,01%.
3) Φ. Μακέντα 7,73%.
4) Α. Σαρδινέρο 3,20%.
5) Φ. Ντουρμισάι 3,14%.

 

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ο Ατρόμητος ψάχνει την πρώτη του νίκη έπειτα από οκτώ αγώνες, καθώς με προπονητή τον Σάββα Παντελίδη δεν έχει καμία. Η τελευταία νίκη των Περιστεριωτών ήταν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 31 Ιανουαρίου.
Με τη χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου και μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής είκοσι ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου και Μάτιτς.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Κιβρακίδης και Χαρίσης που ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ για λόγους τακτικής δεν συμπεριλήφθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες.
Με την ανακοίνωση της αποστολής, η ομάδα του Περιστεριού αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν σήμερα το πρωί.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass