Γέμισαν τα ταμεία της ΑΕΛ!

ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ - ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΖΙΖΙΤΣ, ΚΑΙ Ο ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2021 21:09

Το ταμείο της ΑΕΛ γέμισε χάρη στην οικονομική ενίσχυση της Πολιτείας, όμως η ομάδα άδειασε κατά έναν παίκτη ενόψει του κρίσιμου αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. Ετσι, εκτός του άρρωστου Ζίζιτς ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Μιλοσάβλιεβιτς που αρρώστησε και τέθηκε νοκ άουτ.


Το ταμείο της ΑΕΛ μετά την ενίσχυση της Πολιτείας, όπως μας είπε κορυφαίος παράγοντας της ομάδας, έχει ένα εκατομμύριο ευρώ και όλοι οι παίκτες είναι ξοφλημένοι και δεν υπάρχει καμία οφειλή σε κανέναν ποδοσφαιριστή.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρει η ομάδα αδειοδότηση όχι μόνο Ελλάδας αλλά και Ευρώπης. Απομένει βέβαια να αξιοποιήσει και αγωνιστικά αυτό το πλεονέκτημα η ΑΕΛ και να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Οι ίδιες πηγές μάς είπαν ότι υπάρχει ένα χρέος στην Εφορία ύψους 600.000 ευρώ, το οποίο είναι ρυθμισμένο σε 120 δόσεις και η ομάδα πληρώνει 5.000 ευρώ τον μήνα.
Παράλληλα, είναι η πρώτη φορά που το γηπεδικό δεν δημιουργεί προβλήματα αφού η ομάδα με τα έργα που έγιναν δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κανένα ποσοστό (από εισιτήρια και διαφημίσεις) για περίπου πέντε χρόνια.
Αυτό έχει δημιουργήσει μια οικονομική άνεση και πρέπει να υπάρχει ανάλογη αγωνιστική εικόνα τα επόμενα χρόνια.
Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι από τα κρίσιμα της φετινής σεζόν όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα, αφού η ΑΕΛ μόνο με νίκη θα βρεθεί πάνω από την τελευταία θέση που είναι καθηλωμένη εδώ και αρκετές αγωνιστικές.
Ταυτόχρονα, θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της για τη συνέχεια των πλέι άουτ και θα χρειαστεί λιγότερους βαθμούς για να διεκδικήσει την παραμονή μέσω μπαράζ (προτελευταία θέση) ή και χωρίς μπαράζ.
Σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φέστα, αυτή θα φανεί στο σημερινό οικογενειακό διπλό όπου θα διαπιστωθεί και η ετοιμότητα των Νικολιά, Γκράουρ και Μουκαντζό που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Προβλήματα εκτός της ΑΕΛ έχει και ο Παναιτωλικός. Μακροχρόνια απόντες παραμένουν οι Λιάβας, Τζανακάκης, εκτός τέθηκαν οι Μάζουρεκ, Ματσόλα, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπαρμπόσα. Από την άλλη, οι Καρασαλίδης, Μανθάτης θα είναι διαθέσιμοι, ωστόσο τελευταία στιγμή θα κριθεί εάν θα αγωνιστούν.

 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΪΚΟΣ
Ο Πασχάλης Στάικος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου χθες και υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης της ολικής ρήξης χιαστού στο δεξί γόνατο, που υπέστη στην προχθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ. Όπως ανέφερε και η κρητική ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωσή της, η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε 6 έως 9 μήνες, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το πρόγραμμα αποκατάστασής του.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
«Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Πασχάλης Στάικος, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας στο «Ασκληπιείον» Κρήτης. Θα αρχίσει άμεσα θεραπεία και η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε 6-9 μήνες».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass