ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ:

Η διοίκηση της ΕΟΚ προσπάθησε να μεθοδεύσει τη νεκρανάστασή της!

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2021 20:40

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας να ορίσει προσωρινή διοίκηση το νυν Δ.Σ., τονίζοντας πως σκοπός είναι η ενότητα και η ομαλότητα.


Ο βετεράνος σέντερ και υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας τοποθετήθηκε επισήμως έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και την προσπάθεια της ΕΟΚ να προσφύγει στο Πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης με το νυν Δ.Σ.
Ανέφερε, χαρακτηριστικά πως η απερχόμενη διοίκηση της ΕΟΚ προσπάθησε ανεπιτυχώς να μεθοδεύσει τη... νεκρανάστασή της.
Αναλυτικά:
«Σήμερα η απερχόμενη (και στις 31/3 έκπτωτη πλέον) διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προσπάθησε, χωρίς αποτέλεσμα, να μεθοδεύσει τη νεκρανάστασή της.
Μετά την καθολική παρέμβασή μας, τα σχέδιά της ματαιώθηκαν.
Σωματεία - μέλη της Γενικής Συνέλευσης προσέφυγαν σήμερα στη Δικαιοσύνη για ορισμό νόμιμης προσωρινής διοίκησης, κάνοντάς μου την ύψιστη τιμή να με προτείνουν ως προσωρινό πρόεδρο.
Παράλληλα προτάθηκαν για μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ, ακόμα 18 άτομα με αδιαμφισβήτητη ιστορία και προσφορά στην ελληνική καλαθοσφαίριση ως προσωρινή διοίκηση.
Σκοπός όλων μας είναι πλέον να οδηγήσουμε επιτέλους σε ήρεμα νερά το καράβι του ελληνικού μπάσκετ, διασφαλίζοντας την ενότητα και την ομαλότητα με αποκλειστικό στόχο τη νόμιμη και όσο το δυνατόν συντομότερη διενέργεια των εκλογών.
Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις άλλων υποψηφίων και μη, θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι στις συντεταγμένες πολιτείες και δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass