Τέλος η σεζόν για τον Τιμ Σπαρβ;

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2021 21:16

Τέλος μάλλον πρόωρα η σεζόν για τον Φινλανδό διεθνή παίκτη της ΑΕΛ Τιμ Σπαρβ που χθες δεν προπονήθηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του με την οποία έχει ενσωματωθεί τις τελευταίες μέρες λόγω των υποχρεώσεων που έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.


Συγκεκριμένα ο Σπαρβ είδε ότι οι ενοχλήσεις στο γόνατό του επιδεινώθηκαν και δεν θα αγωνισθεί στο αυριανό παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κυριακής εναντίον της Ουκρανίας και στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας εναντίον της Ελβετίας.
Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι θα υπάρξουν λίγες εβδομάδες ανάπαυσης.
«Είναι πραγματικά άσχημο να αφήσω το έργο της ομάδας. Το γόνατό μου είναι πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την επόμενη εβδομάδα, αλλά η ανάρρωση θα είναι σύντομη. Πολλά θα κριθούν για την ομάδα στα ερχόμενα παιχνίδια. Συμμετέχω έντονα πνευματικά στην ομάδα και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες για τα επόμενα παιχνίδια» είπε ο Τιμ Σπαρβ.


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ
Σήμερα ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έχει προγραμματίσει οικογενειακό διπλό στις 3 μ.μ., στο στάδιο Αλκαζάρ, ενώ πιθανόν να αγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Νικολιάς που μπήκε σε ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν ο Μαξιμένκο με τον Γκράουρ που όμως θα είναι στη διάθεση του προπονητή στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

 

ΤΡΙΤΟΣ Ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το καλύτερο τέρμα της 1ης αγωνιστικής Play offs/Play outs του πρωταθλήματος Super League 1. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φιορίν Ντουρμισάι, για το γκολ που πέτυχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχε 11.30% των ψήφων και πήρε την 3η θέση. Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 1ης αγωνιστικής των Play offs/Play outs του Πρωταθλήματος Super League.
1/ Ν. Παπαδόπουλος 35,61%
2/ Γ. Μασούρας 34,43%
3/ Φ. Ντουρμισάι 11,30%
4/ Κ. Σφιντέρσκι 9,59%
5/ Θ. Βασιλακάκης 9,07%


ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ
Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια επέβαλε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τη συμπεριφορά του στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία, που έγινε στο πλαίσιο της εξ αναβολής 21ης αγωνιστικής στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος». Η τιμωρία από το αρμόδιο όργανο έχει ισχύ για τις επόμενες 15 μέρες. Επιπλέον, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League:
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:
ΠΑΕ Α.Ε.Λ., Α. ΚΟΥΓΙΑ (Μεγαλομέτοχο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/03/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/03/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ ΑΕΛ.:
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες».

 

Του Σωτ.Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass