ΑΝΤΡΙΑΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ:

Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη για το καλύτερο

ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΤΗΝ ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2021 21:10

Ο 28χρονος Ουρουγουανός Αντριάν Κολομπίνο έκλεψε την παράσταση στον πρώτο αγώνα της ΑΕΛ στα πλέι άουτ στη Ριζούπολη όπου κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 και άλλαξε τα δεδομένα της παραμονής στη Super League 1, καθώς πλέον βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό, τους οποίους υποδέχεται στο Αλκαζάρ (υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία ομάδα υποβιβάζεται απευθείας και η προτελευταία δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της βαθμολογίας της Super League 2).


Μιλήσαμε χθες με τον Κολομπίνο και το πρώτο που μας είπε είναι ότι του αρέσει πολύ η πόλη της Λάρισας, αφού η ζωή είναι ήρεμη και ιδανική για ποδοσφαιριστή. Βέβαια ο ίδιος δεν ξέρει την ελληνική γλώσσα, τη βλέπει δύσκολη αλλά θα τη μάθει γιατί τίποτα, όπως μας είπε, δε είναι αδύνατο. Αλλά σίγουρα ξέρει όπως έδειξε μέχρι τώρα να μιλάει άπταιστα την ποδοσφαιρική γλώσσα που είναι ίδια σε όλο τον κόσμο.
Πάντως αρχίζει και μαθαίνει λέξεις από τους συμπαίκτες του.
Η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής και ο ίδιος μας λέει: «Ευτυχώς, η ομάδα ανταποκρίνεται μέχρι τώρα πολύ καλά και επιτεύχθηκε ο στόχος μας στο πρώτο παιχνίδι που πήραμε τρεις πόντους. Υπάρχουν 6 τελικοί όπου πρέπει να πάρουμε το υψηλότερο ποσοστό πόντων για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη για το καλύτερο».
Ο ίδιος για την επιτυχία της προσπάθειάς τους θεωρεί σημαντικό το περιβάλλον που υπάρχει και λέει: «Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα λόγω του κλίματος που συνάντησα, οι άνθρωποι με υποστηρίζουν και με αφήνουν ήρεμο να κάνω τα πράγματα καλά. Ήρθα να δώσω τα πάντα για την ΑΕΛ και να πετύχω τον στόχο που είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».

 

ΕΠΑΙΞΕ Ο ΣΠΑΡΒ
Η Φινλανδία ήρθε ισόπαλη με 2-2 τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στο Helsinki Football Stadium, για τον 4ο όμιλο των προκριματικών αγώνων του Μουντιάλ, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Τιμ Σπαρβ, να περνάει ως αλλαγή στο 82ο λεπτό και να δείχνει ότι επανέρχεται μετά από τον τραυματισμό τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες, όχι μόνο της ΑΕΛ αλλά και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Νέα υποχρέωση για την εθνική του Τιμ Σπαρβ είναι εκτός έδρας στις 28 Μαρτίου με την εθνική Ουκρανίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής στην αναμέτρηση Φινλανδίας και Βοσνίας - Ερζεγοβίνης ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά, Λάζαρο Δημητριάδη και 4ο διαιτητή τον Ιωάννη Παπαδόπουλο.

 

ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ προπονήθηκαν κανονικά, ενώ σήμερα το πρόγραμμα του τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Ατομικό πρόγραμμα τη χθεσινή μέρα ακολούθησαν ο Γκράουρ με τον Μαξιμένκο, ενώ ο Νικολιάς έκανε μέρος του κανονικού προγράμματος.
Πάντως και τρεις παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass