Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2021 20:35

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας) πραγματοποίησε διαδικτυακά το περασμένο Σάββατο την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του, υπό την προεδρία του κ. Ευάγγελου Κατσιούλα.


Ο πρόεδρος αναφέρθηκε σε σύντομο λόγο στη σημασία της συνεδρίασης για την ανάπτυξη του Σωματείου καθώς και του αθλήματος.
Στη συνέχεια ο γραμματέας της έκτακτης γενικής συνέλευσης κ. Ιωάννης Ντάλλας, αναφέρθηκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που περιλάμβανε τα εξής:
1. Σχεδιασμός αρχαιρεσιών (επεξήγηση του νέου νόμου ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4726/18-9-2020, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων για την ανάδειξη Διοικητικών Οργάνων, τρόπος υλοποίησης εκλογών, ημερομηνία εκλογών).
2. Ενημέρωση για τους στόχους και τον σχεδιασμό των δραστηριοτήτων του Σωματείου για τη συνέχεια του έτους.
3. Ενημέρωση για την οργάνωση, δομή και τις προοπτικές του Σωματείου (προπονήσεις αθλητών-αθλητριών, εκγύμναση και άθληση μελών καθώς και ενημέρωση για τη σταδιακή ανάπτυξη της αγωνιστικής των νέων μελών, για την πιθανή συμμετοχή τους σε αγώνες).
4. Αγωνιστικός σχεδιασμός (συγκρότηση ομάδων).
5. Διάφορα άλλα θέματα που θα τεθούν υπό συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Μετά από την αναλυτική ανάπτυξη των παραπάνω θεμάτων και κατόπιν διαλογικής συζήτησης και τις τοποθετήσεις των μελών, πάρθηκαν οι αποφάσεις οι οποίες καταγράφηκαν στα πρακτικά της συνεδρίασης.
Δόθηκαν αμοιβαίες υποσχέσεις για καλή συνεργασία όλων των μελών της Σωματείου, για την πρόοδο και ανάπτυξη του αθλήματός μας.
Ο πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, συνεχάρη τα μέλη του Σωματείου για την πολυπρόσωπη παρουσία-συμμετοχή τους, καθώς και για την αγαστή συνεργασία για τη διεξαγωγή της εν λόγω συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας και η οποία κράτησε περίπου τρεις (3) ώρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass