Ο Σάμιος νέος πρόεδρος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

*Εκλέχτηκε και ο Λαρισαίος Απ. Γούλας

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2021 20:56

Καθολικής αποδοχής πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, τον Κώστα Σάμιο, ανέδειξαν οι εκπρόσωποι κατά τις προχθεσινές αρχαιρεσίες.


Ο δοκιμασμένος εργάτης επί δεκαετίες της δρομικής κοινότητας παρέλαβε την προτίμηση και τον 30 συλλόγων που μετείχαν στη διαδικασία. Αναλαμβάνει σε μια δύσκολη εποχή να οδηγήσει την κοινότητα των ελεύθερων δρομέων σε μια νέα «άνοιξη» ώστε να γραφεί άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του χώρου. Εγγύηση επιτυχίας οι δοκιμασμένες ικανότητες, οι σταθερές ιδέες, οι εμπνεύσεις, αλλά βέβαια και οι άξιοι συνεργάτες του. Εξελέγησαν κατά σειρά: Απόστολος Γούλας ΣΜΝ Λάρισας, Παύλος Λέκκας «Ευκλής» Ν.Π., Βλάσης Καραβασίλης Α.Π.Σ. «Τελμησσός», Δημήτρης Ραζέλος ΣΔΥΑ, Βασίλης Τσαγκάρης Α.Σ. Αγίας Παρασκευής, Ηλίας Μπέλλος Α.Π.Σ. «Αθηναίοι Δρομείς», Στέλιος Μπούρας ΣΔΥ Μεσσηνίας, Γιώργος Μπλέτσας ΑΠΣ «Δρομέων Ευβοίας», Δημήτρης Σταθόπουλος ΣΔΥ Κοζάνης και Κώστας Παλάντζας ΣΔΥ Βόλου. Μέλη εξελεγκτικής επιτροπής αναδείχθηκαν οι: Γεράσιμος Κωνσταντάτος ΣΔΥ Αγρινίου, Βέρα Μπαλτατζή ΑΠΣΔ «Ζευς» Πιερίας και Δημήτρης Καραδημητρίου ΣΓΑ Προσανατολισμού. Όλη η διαδικασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την ολόπλευρη αρωγή της τεχνολογίας όπως ορίζει η νέα ΚΥΑ. Ως «κέντρο ελέγχου» η εφορευτική επιτροπή χρησιμοποίησε αίθουσα του γηπέδου «Στ. Μαυροθαλασσίτης» του Αιγάλεω. Η πρώτη συνεδρίαση για τον καταμερισμό καθηκόντων ορίστηκε την Πέμπτη 25η Μαρτίου στα γραφεία της ΕΟΣΛΜΑ-Υ για τους κατοικούντες εντός Αττικής, ενώ οι εκλεγέντες με κατοικία στην περιφέρεια θα μετάσχουν διαδικτυακά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass