Πάρτι της Λαμίας στο Αγρίνιο

*ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2021 20:10

Η Λαμία για ένα ημίχρονο... χόρευε στη βροχή, «χτύπησε» τον Παναιτωλικό στις αντεπιθέσεις και πέρασε με το εμφατικό 3-0 από το Αγρίνιο, στην πρεμιέρα των play out της Super League.

Τα γκολ των Βασιλακάκη (24’), Ντέλετιτς (27’) και Ρόμανιτς (43’) έδωσαν στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μία μεγάλη νίκη, που της επιτρέπει να βλέπει με σαφώς λιγότερο άγχος τη συνέχεια, σε πλήρη αντίθεση με τον αντίπαλό της. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πλέον στη «στην κόψη του ξυραφιού», ισόβαθμοι με τον ΟΦΗ και μόλις στο +1 από την ουραγό ΑΕΛ.
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες: Ντίας - Ρόμανιτς, Σκόνδρας
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Περέιρα (66’ Ταχάρ), Μεντίνα (46’ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Εντινγκά, Ντάλσιο (46’ Τσιγγάρας), Ντίας, Μάζουρεκ (46’ Βέργος), Αριγίμπι, Καρέλης (70’ Αζαντί)
ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Ορτέγκα, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (78’ Τζέιμς), Ντέλετιτς (88’ Σαραμαντάς), Καραμάνος, Βασιλακάκης (68’ Μπιάρνασον)
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣ
Με νίκη ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα τις υποχρεώσεις του στα play out της Super League, καθώς επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου στους «Ζωσιμάδες», χάρη σε γκολ του Εραμούσπε στο 32’. Οι γηπεδούχοι, που έπιασαν τον Βόλο στην πρώτη θέση της επιμέρους κατάταξης, έχασαν και πέναλτι με τον Παμλίδη στο 44’, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και αρκετές ακόμη ευκαιρίες.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Κάστρο, Καρτάλης, Παμλίδης (71’ Μπρένερ), Ελευθεριάδης (65’ Λιάσος), Ντομίνγκες, Μιλιντσεάνου (88’ Παντελάκης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο (71’ Αγκάγεφ), Γκαλβάο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Κιβρακίδης, Σάλομον (71’ Ούμπιντες), Ενσικουλού (80’ Εντομβονγί), Μανούσος (79’ Χριστοδουλόπουλος), Μάτιτς (52’ Μουνίθ)
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Ένα από τα χειρότερα ποιοτικά παιχνίδια της φετινής Super League έγινε χθες στο Πανθεσσαλικό, όπου Βόλος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, στην πρεμιέρα των play out. Η κρητική ομάδα πήρε την πρώτη της ισοπαλία μετά από δέκα διαδοχικές ήττες, αλλά πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ουραγό ΑΕΛ.
Κίτρινες: Γκρίλο - Μαρινάκης, Μεγιάδο.
ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Ριένστρα (85’ Μπουένο), Τσοκάνης, Δουβίκας, Νίνης, Μαρτίνες, Περέα (78’ Ρενάτο).
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Ουές, Μεγιάδο, Στάικος (75’ Γρίβας), Στάρτζεον, Καστάινιος (86’ Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο (64’ Σακόρ).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
*Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-2
(67’ Ντουρμισάι, 90+5’ Νούνιτς)
*Βόλος - ΟΦΗ 0-0
*ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0
(32’ Εραμούσπε)
*Παναιτωλικός - Λαμία 0-3
(24’ Βασιλακάκης, 27’ Ντέλετιτς, 43’ Ρόμανιτς)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 27 αγώνες)
7. ΝΠΣ Βόλος 34
8. ΠΑΣ Γιάννινα 34
9. Απόλλων Σμύρνης 28
10.Ατρόμητος 28
11.Λαμία 26
12.Παναιτωλικός 20
13.ΟΦΗ 20
14.ΑΕΛ 19
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
Σήμερα στη μάχη των play off, δεσπόζει το ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα (19:30). ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα τεθούν αντιμέτωποι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις και να προσπεράσουν, αν είναι δυνατόν, τον δεύτερο Άρη που φιλοξενείται στον Πειραιά (17:15) από τον -κουρασμένο και απογοητευμένο έπειτα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό- Ολυμπιακό. Η αυλαία της διαδικασίας, πάντως, θα ανοίξει στην Τρίπολη (15:00), όπου Αστέρας και Παναθηναϊκός θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
15:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
17:15 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός - Άρης
19:30 Γήπ. Τούμπας, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 67
2. Άρης 51
3. ΑΕΚ 48
4. ΠΑΟΚ 47
5. Παναθηναϊκός 45
6. Αστέρας Τρίπολης 42

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass