Θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2021 21:15

Τους δύο βαθμούς που ...πέταξε στην προχθεσινή εμβόλιμη αναμέτρηση με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας θέλει να επανακτήσει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αύριο και ώρα 14:45 αγωνίζεται με την Παναχαϊκή, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.


Οι «κυανόλευκοι» έχουν «πεισμώσει» από το πώς διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 με την ομάδα της Κρήτης και θα επιδιώξουν κάτι να πάρουν από τη μεθαυριανή αναμέτρηση.
Σίγουρα θα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή, η Παναχαϊκή είναι ομάδα με ιστορία που και αυτή προέρχεται από ισοπαλία στο ματς με τον Καραϊσκάκη (0-0) και θα έχει ενδιαφέρον το μεταξύ τους παιχνίδι.
Αγωνιστικά, ο Κλάους Αθανασιάδης είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του στον αυριανό αγώνα.
Η αποστολή της λαρισινής ομάδας την οποία θα ανακοινώσει ο τεχνικός της Κώστας Φραντζέσκος, θα αναχωρήσει λίγο πριν το μεσημέρι από τη Φιλιππούπολη για την Πάτρα.

mpekiaris.jpg

Ο ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο Λάμπρος Μπεκιάρης (φωτ.) από την Ένωση Καρδίτσας ορίσθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο (20/03, 14.45).
Συνεργάτες του, θα είναι οι Μανόλης-Χρυσοβαλάντης Κοττόρος (Δωδ/νήσου), Δημήτρης-Θεοχάρης Σκορδίλης (Κέρκυρας) και 4ος ο Κωνσταντίνος Μπούμπας (Ηπείρου), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας). Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (14:45)
*Εργοτέλης-Α.Ε. Καραϊσκάκης: Κατόπης (Σάμου), Κακαφώνης (Αχαΐας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), 4ος Πολυχρόνης (Πιερίας), παρ. Λιανός (Βοιωτίας).
*Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας: Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Κοττόρος (Δωδ/νήσου), Σκορδίλης (Κέρκυρας), 4ος: Μπούμπας (Ηπείρου), παρ. Μαγιάννης (Άρτας).
ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (21/3 - 14:45)
*Διαγόρας-Δόξα Δράμας (14:00): Πουλόπουλος (Πειραιά), Δελής (Βοιωτίας), Παγουρτζής (Πειραιά), 4ος: Κατοίκος (Αθηνών), παρ. Κουζάκης (Θεσσαλίας).
*Χανιά-Ξάνθη: Γρατσάνης (Τρικάλων), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ. Λέφας (Πιερίας).
*Ο.Φ. Ιεράπετρας-Ιωνικός: Μαχαίρας (Αθηνών), Φίλος (Βοιωτίας), Βεργέτης (Αργολίδας), 4ος: Αλαμπέης (Αθηνών), παρ. Τεβεκέλης (Μακεδονίας).
*Λεβαδειακός-Τρίκαλα: Τσιοφλίκη (Λάρισας), Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Αναστασίου (Θεσσαλίας), 4ος: Λάμπρου (Εύβοιας), παρ. Κωνσταντίνου (Αιτ/νίας).

Soulis-Trikala.jpg

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Α.Ο.Τ., καθώς χθες το μεσημέρι έφτασε στα Τρίκαλα και βρέθηκε στα γραφεία όπου και μίλησε με τον γενικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά, υπογράφοντας παράλληλα το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «κυανέρυθρους».
Εν συνεχεία μετέβη στο γήπεδο της Πηγής, όπου προπόνησε για πρώτη φορά τον Α.Ο. Τρικάλων, με αρκετούς από τους παίκτες να τον γνωρίζουν, έχοντας συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί του.
Ο νέος τεχνικός που αντικατέστησε τον Αποστόλη Χαραλαμπίδη, παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές, τους απηύθυνε σύντομη ομιλία και εν συνεχεία ξεκίνησε η προπόνηση.
Θα ντεμπουτάρει στον «κυανέρυθρο» πάγκο την Κυριακή, στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, στοχεύοντας στην άμεση αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και στην αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών προς το καλύτερο.
Nα σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ παραμένουν ως είχαν, επί Χαραλαμπίδη. Ο Παπαδόπουλος θα έχει άμεσο συνεργάτη του τον Βασίλη Καλογιάννη και συνεχίζουν και όλοι οι υπόλοιποι κανονικά.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass