Περισσότερες λύσεις για τον Φέστα…

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΠΑΡΒ, ΜΙΧΑΗΛ, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΜΠΑΓΙΤΣ, ΜΠΕΡΤΟΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΖΙΖΙΤΣ, ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΠΕΝ-ΧΑΤΙΡΑ - ΝΟΥΝΙΤΣ: «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ» - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2021 21:15

Η ΑΕΛ από χθες άρχισε την προετοιμασία της για τα πλέι άουτ που αρχίζουν από την Αθήνα με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα αρχίζει να έχει περισσότερες λύσεις, καθώς χθες αποφασίστηκε η επιστροφή στην ομάδα των Σπαρβ, Μιχαήλ, Καρανίκα και Μπάγιτς, ενώ ο μόνος που δεν υπολογίζεται είναι ο Μούζεκ που έχει φύγει από τη Λάρισα.


Επίσης επιστρέφουν Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς που εξέτισαν τις ποινές τους και ο Μπέρτος που αποθεραπεύτηκε. Αυτή τη στιγμή για την πρεμιέρα ο Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Γιακιμόφσκι και τους τραυματίες Μπεν-Χατίρα, Γκράουρ, Νικολιά, αν και για τον πρώτο γίνονται προσπάθειες να αγωνιστεί.
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε παρελθόν για την ΑΕΛ αλλά σίγουρα υπήρχαν δυο κέρδη, η επιστροφή στα γκολ του Νούνιτς και η καλή εμφάνιση του ταλαντούχου Νίκου Γκοτζαμανίδη που συμπτωματικά ήταν πρωταγωνιστές στο τέρμα που πέτυχε η λαρισινή ομάδα.
Ο Γκοτζαμανίδης μιλώντας στην «Ε» είπε ότι βρήκε και αυτός την μπάλα με το κεφάλι στο φάουλ του Γιακιμόφσκι πριν αυτή φθάσει στον Νούνιτς που σκόραρε και πρόσθεσε: «Χάρηκα όμως που έβαλε το γκόλ ο Νούνιτς γιατί πρόκειται για παιδί εκπληκτικό…».
Ο ίδιος ο Νούνιτς δε θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις απλά μας είπε: «Είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα και νομίζω ότι μπορούμε να μείνουμε και θα παραμείνουμε στην κατηγορία».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Σλοβένου παίκτη.

 

ΠΡΙΝ 33 ΧΡΟΝΙΑ
Σαν χθες στις 16 Μαρτίου 1988 υπήρξε το «αθλητικό Κιλελέρ» όταν ο αθλητικός δικαστής, Βασίλης Ανδρόνικος, αποφάσισε να μηδενίσει την ΑΕΛ, η οποία προηγούνταν στον βαθμολογικό πίνακα, γιατί βρέθηκε ντοπαρισμένος ο παίκτης της Τσίγκωφ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τότε οι Λαρισαίοι φίλαθλοι ξεσηκώθηκαν, έκλεισαν την Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, αλλά και τη σιδηροδρομική γραμμή για 36 ώρες και έκοψαν την Ελλάδα στα δύο. Αποτέλεσμα της δίκαιης εξέγερσης ήταν να αλλάξει ο νόμος και αντί να τιμωρείται η ομάδα, να τιμωρείται ο παίκτης. Η ΑΕΛ κέρδισε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου το πρωτάθλημα 1987-88 και έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Σε απολογία κλήθηκαν Κούγιας, ΑΕΛ και Παναθηναϊκός

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία. Ως συνυπεύθυνη κλήθηκε και η ΑΕΛ, ενώ σε απολογία κλήθηκε και ο Παναθηναϊκός για πειθαρχικές παραβάσεις στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο, την περασμένη Κυριακή (14/3).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass